|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da bidat dobri svekrvite ... najvazno e da imaat posebni kujni ... dve zeni vo edna kujna ne mozat ... ke ima konflikti ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od pamtivek ostanalo snaa i svekrva da ne se sakaat.
------------------------------------------------------------------------------- Snaata ne treba svekrvata da ja saka, neka go saka mazot. Dzabe svekrvata da ja saka ako nego ne go saka. Zadovolena, zaljubena zena, gi saka site okolu...isfrustriranata od sabajle gi mrazi site, a popladne i sebe sama....bilo snaa...bilo svekrva... Markooooo, jas vo segashnava situacija na site im ja nudam kujnava...ama neshto site (trojca musketari) stradaat od uplav...pa koga im doaga red da gotvat...jademe skara...pitsi...piti pastrmajliii. Se soglasuvam so tebe za odvoeni kujni...i ako me drzi umot...koga ke dojde vreme... na snaite ke im preporacam da si kupat stanovi bez kujni... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas ubavo razmisluvanje ... stan bez kujna ... imase edna dokumetarna emisija ... na eden inzenjer sto rabotel vo Microsoft ... i koj sto mu pominalo vremeto da pravi softveri ... i ja pokazuvase kukata ... tolku spalni ... tolku kupatila ... kujni ... i sam kaza .... djabe ja pravam kujnata ... koga nikogas doma ne jadam ... toa sto idi ... toa se nosi !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imav dobar ucitel...pokojna svekrva mi veleshe...koga gi gushkam milite na baba...pola od tebe gushkam...koga ti gi gushkash milite na mama...pola od mene gushkash...zatoa snajke dodeka si mlada ti pojke vreme brkaj go rebroto koe gospod na nas zenite po greshka ili namerno ni go otsece...a domakinlukot ke stasa...pokroce...pokroce...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам мошне коректен однос со мојата свекрва. Не живеам во заедница така да кујната е исклучиво само моја .
Меѓусебно се почитуваме иако понекогаш знаеме и да не се согласиме околу некоја работа. Сметам дека е многу важно уште од самиот почеток да се стават картите на маса и да се биде искрен и отворен. Така барем јас постапив,па сега немам проблеми околу изреката дека Свекрвата е режисер на домашни сцени! Не ми се меша во животот,ми се наоѓа секогаш кога ми е потребна...Исто како што и она знае дека и јас ќе и се најдам кога сум и потребна. |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUPER SI SE I SNAITE.............A I SVEKRVITE.............KOGA IMA VO EDNA KUKA RAZBIRANJE,,,,,POCITUVANJE,,,,LJUBOV,,,,,SLOGA,,,,,,,NEMA POTREBA OD PREPUCAVANJE I KARANJE EDNA SO DRUGA...............
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свекрвата је арна, таја ми го родила Науме, ја поштујам така ќе и појда на визита ко имам време, ќе и оденса кафе, слатки,блуза некоа на пример, папучи, ќе и го напуна фрижидеро- и ќе и ја затвора устата.
И после нормално- Благородна е најблага од сите, мед! |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...oti mor, ne ja kanish kaj tebe na gosti da posedi malce dve-tri nedeli so sNaumche tvoj mama...ja vikash mama? |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde vi se molam dosta so toa korekten odnos drn,drn,abe kazete si jasno i glasno NE JA TRPAM i kraj
|
|
apce
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cccccccccccc... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poznavam mnogu luge shto ne si gi trpat mazite/zenite, rodenite deca, rodenite roditeli, ne komuniciraat so braka i sestri i normalno ni so svekor/svekrva. Ocigledno ne ke e do svekrvite.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi ima zeni ( snaai ) sto imaat pricina da ne si ja trpat svekrvata... No jas ne sum od tie! Nikogas nisto ne mi zgresila, sekogas se trudela da mi ugodit, sekogas imam podrska od nejzina strana! zosto da ne e trpam koga nemam pricina!!! Normalno deka sverkvami nikogas ne ke ja sakam kako sto ja sakam majkami, no mislam deka toa e sosema normalno!!! |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехехехех свекрви......малце треба да се повнимава на нив. |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...treba treba...heheheheee ...zasho znaete kako se reklo...ako stvarno sakate da go naljutite mazot kazete nesho losho za roditelite negovi... |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |