![]() |
|
Интуиција |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 12> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 08.Февруари.2008 во 18:27 |
|
Дали верувате во вашата интуиција?
Дали досега ве има изневерено ? Дали се водете според вашата интуиција? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
intuicijata cesto ja koristam ... i se rakovodam spored nea ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
sekogash koga ja sledam intiucijata,... pravam gooolemi greshki,..... zatoa,... si go slusham pametot.......
![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Не верувам во интуиција, туку во збир од животни искуства кои реагираат независно од свеста во одредени ситуации.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ne znam sto me vodi, ama toa ne e intuicija, mislam se zabelezuva do kade me dovede
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
секогаш се потпирам на неа и до сега ретко ме има изневерено
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Na nea se potpirav ednas koga ja svitkav nogata i mi bese sinata
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Ona saka ama jas ne i davam da me vodi, mnogu laze brate, lazga edna nizaedna.
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Toa ti se vika iskustvena intuicija!(ova jas go izmisliv) ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
Јас не и верувам иако знам дека е во право безброј пати се покажало и докажало дека ме води или би ме одвела кон правилното но некако не се водам од неа поради моменталите желби и нетрпеливоста
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
![]() |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
da, duri i koga razumot mi vika nemoj mnogu cesto se rakovodam od svojata intuicija se prasuvam....dali na intuicijata i odgovara pridavkata zenska??? Изменето од kejt-d-grejt - 25.Јуни.2008 во 23:49 |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
da
zenite ja imat razvieno priznavam no toa ima svoja pricina zasto e taka za toa nebi kazuval |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
....toa e samo ..pretpostavka...!kade e toj..koj e be toj....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |