![]() |
|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 25> |
Автор | |||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
jeams dean... se sloguvam so tebe, deka covekot ne mora sekogas da uci od svoi greski... isto taka se sloguvam so tebe deka mnogu raboti ne zavisat direktno od samite nas... no ne se bas tie raboti sto te napravile toa sto si? Normalno, misla deka sekoj si se prasal po nekogas sto bi bilo da ne bese taka ili sto bi bilo da ne go napravev toa... no koga ke razmislis podlaboko, ke svatis deka i losi raboti imaat nesto dobro... a deka moras samiot greski da pravis, pa da naucis... toa nikogas ne bi go rekla!! Zborot mi e: Toa sto sum, toa sum poradi ona sto go imam do sega doziveno! |
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Извини ама не можам да се сложам со тоа дека "и лоши работи имаат нешто добро", особено ако се работи за оние најлошите - да изгубиш некој многу близок! |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ma vrska nema, tatko, jaka muda, tiranin, samozivenik, ja bi go ukinal tatkovstvoto, najgolem procent na traumi gi predizvikuva tatkoto, a baska ako si masko se poistvetuvas so nego...sakam da kazam deka nisto ne si zagubil... |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
[/QUOTE]
Извини ама не можам да се сложам со тоа дека "и лоши работи имаат нешто добро", особено ако се работи за оние најлошите - да изгубиш некој многу близок![/QUOTE] Da izgubis nekoj, sto ti znaci mnogu, toa ne e lesno! bolkata sekogas ke ja nosis vo sebe! I dolgo vreme ke se custvuvas kako nekoj da ti go skrsil srceto... ti fali, ti nedostasuva osobata koja si ja izgubil... mozebi sega ova sto ke go pisam cudno zvuci, i ke povredi nekoi osobi tuka... koga ke izgubis nesto sto mnogu ti znacelo, posebno nekoj blizok covek,koga ke ja prebolis najgolemata bolka,(i ako sekogas ke te boli) ke bides "pojak"... ke gledas nekoi stvari drugacije, ce naucis sto ti znaci ZIVOT.... izvini mozebi predaleku otidov... no toa e MOE MISLENJE |
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
NISTO NE BI NAPRAVILA...
ZA NISTO NA SE KAAM
|
|||
![]() |
|||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||
da go imav ovoj pamet pred 10 godini.....
![]() |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ke bev maneken
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Koga bi mozel da go vratam vremeto bi smenil....pa zavisi....ako se pameti sto se se pravelo dosega.....bilo bi FENOMENALNO
![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
Хммм... Не сум ни размислувал на оваа тема. Мислам дека не би сакал да го враќам времето, бидејќи потоа нема да бидам оној кој што сум денес. Искрено не би сакал да бидам поинаков отколку што сум сега, ниту да променам нешто. Животот е тркало, некогаш сме на врвот, некогаш на дното, не можеме да бидеме среќни цело време. Дното е добро, те прави посилен. Среќен сум што сум жив, што живеам сега и овде.
Неколку бисери на мудроста: ~Не дозволувај минатото да те парализира, ниту иднината да те хипнотизира. ~Ако можеш да гледаш на минатото без жал, а на иднината без страв, тогаш си на прав пат. |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
||
да знаев дека до ова ке дојде, немаше воопшто да се регистрирам на форумот |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
nemoj taka Mona Liza ... sepak forumot nesto pozitivno stori so site nas ... ako se osekame vaka ili taka ... vredi ... jas da go vratam vremeto nazad pak ke se registrirav na forumot ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
||
марко, не се сомневам во тебе, ти си максимално позитивна личност тука
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
zdravo devojche ... se raduvam koga ke te vidam online ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |