|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очигледно дека и недостига „ќумбет“ во душата.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
досадна, ладна, арогантна, одличен изглед...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки темава е у мода , значи треба од моден аспект да зборите за Каролина а не каква е по карактер или слично...
Браво за Цаци, Дадар и Сретен кој ја прават ваква во сите комбинации е прекрасна, мислам дека само она го држи правото за нејзе ,,, и не е наликува ко певаљкине од соседите прекрасна шминка -секогаш!!! |
|
the eye
Група Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da super izgleda fizi4ki top e sega a i porano
Изменето од the eye - 08.Февруари.2008 во 17:39 |
|
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I NEDOSTIGA ZENSTVENOST A TOA E NAJGOLEMA MANA
DOBRO PA KE JA SAKAAT LEZ. |
|
the eye
Група Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe lugje zborime za izgledot nejzin a za karakterot e dupka (barem ja taka mislam)
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја чест и на Цаци Шушкалото, и на Сретен и на Дадар, момата е физички лепа-ама лепота без душа е некако....штура |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми се допаѓа Каролина...
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma curata e extra blaska...ali za maria_magdalena bila "prazna u dusa"..nea niedna ne i cini.. Изменето од anastea - 09.Декември.2008 во 00:06 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каролинче, смени нешто во твоето емоционално поле, обој го сотопли бои, па ќе бидеш екстра Македонка.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Devojceto i ubavo pee i ubavo izgleda, nie kako publika samo toa mozene da go vidime i komentirame za se drugo navleguvame vo nejzinata privatnost.Od mladite zenski vokali taa e primer kako treba da se pojavuva na medijumi.Ima tim sto se grizi za nejziniot izgled, garderoba, se nadevam deka i drugite ke go sledat neziniot primer, a ne da ne sokivaat so nevkus.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sindarelaaa tuka treba za stil da zborime nali??Kontroliraj gi forumdziive
ajde pisuvaje i postirajte od moden aspek a ne dali e dobra , harizmaticna ili neznam sto |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлична е од моден аспектСтилски е беспрекорна, елегантна, и ...шик |
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |