IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 45>
Автор
Порака
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 08:25
....Kolku dena pominaa a zelbi ne si posakav...aj za denes

1.da mi prestane kaslicava
2.da se vidam so Mina i da se druzime malku
3.ako ne...sam ke si se druzam...zaedno so uste 3-ta vo mene (dupli bliznak sum) голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 08:02
Zlatnava ripka mnogu vi se luti na site...ona e polna so pozitivn energija i saka da vi prenese malku dobra karma..a vie se poveke ne ja reckate...pazete se..kako vikaa...drug bunar kopaj ali u stariot ne plukaj голема%20насмевка
...jas pokasno ke si posakam 3 zelbi za denesголемо%20гушкање
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 09:25
prvata zelba........................da mi se ispolni sto pobrgu!
vtorata zelba.......................da mi se ispolni do po4etokot na letoto!
tretata zelba....................... da mi se ispolni do po4etokot na esenta!

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 13:18
1 zelba ja podaruvam zatoa sto ripkata mi ja ispolni bez da i kazam...10-ta na ispitot na faks
2. vecerva da si go vidam bivsiot decko...najprizemjenoto covece u gradov,a sigurno i edno od najpametnite
3.da si pomineme ubavo..i da se rodat povtorno iskri megu nas трепкањељубовголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 13:57
povtorno nikoj ne si posakal 3 zelbi za denes-petok..pa dobro bre luge...ripkava e raspolozena...navalete so zelbite za denes
....eve gi moite 3...среќа

1.Da se vidam so Mina i Kristijan..i da si pomineme extra..ko sto samo nie znaeme
2.Sakam da zapoznam nekoj decko do 35 godini...fin..kulturen,so maniri..poet u dusa..u telo kosarkar...bogat.so besna kola i kuka na Vodno..visok IQ..po moznost clen na Mensa..a da ne e Skopski SNOB
3.Deckovo od zelbata broj 2 da se zaljubi u mene na prv pogledголема%20насмевка
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 13:59
1.да си пројдам вечер интересно и лудо со друштво
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 14:13
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

1.да си пројдам вечер интересно и лудо со друштво

..racunaj ova ti e veke ispolneta zelba намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 14:15
jeeeee голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 18:58
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

jeeeee голема%20насмевка

ke praime utre muabet...ke vidis deka ne e zaebancijaтрепкањетрепкање
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 19:01
zhelbichki za denes... трепкање

1. da ne mi se lepat freakovi na msn изненадување

2. chocolate so biskvita голема%20насмевка

3. da ispadnam vecher,...... ( a znam deka nema shansi za poslednava,... ) тага
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 01:44
~ да бидат сите среќни и задоволни
~ мислам дека горната важи како за три
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:40
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

~ да бидат сите среќни и задоволни
~ мислам дека горната важи како за три

ah DorijanGray...prestani da bides dobriot Samarjanin...posakaj si nesto samo za tebe...nesto ludo..sebicno..egocentricno..ostavi gi drugite големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:43
желбата од вчера не ми се исполни...тага
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:44
1. вечер аут конечно да го видам детево.......трепкање голема%20насмевка љубов

2. да не го видам тоа ,,другото,, дете плазење

3. и за сега,... хмм добро би ми дошла идеја како да ја правам косата....... збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.