![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 77> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па спиеш нели ?? :D не си возможна да се справи човек со тебе. :/ ;) кога ќе станеш пиши :*
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
devojko,se nadevam ke vides kolku propusteni povici imas. javi mi se!!! |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дојди на кафе позади
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
moze pak kaj tebe vecerva? |
|
![]() |
|
promena na planot:ke ideme u 23.00.....ne se brzaj.....
a moze i polovina cas pred toa da pomineme kaj tebe da te sobereme...pozz
|
|
![]() |
|
AJDE...EVE DOAGJAME.....NE SE NERVIRAJ...MALA SALA
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Ne me zezaj! Sakas utre da se vidime , posle 18h tvoj sum,pisi mesto i vreme .Alek Sent: 8-Feb-2008
12:36:29 |
|
![]() |
|
KAKO TOA NE ZNAES? |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
"ne sum izlavala, igram gi kokoskite, kaj i da e ke si legnam, ti ubavo da spies posle i da sonuvas plaza so goli mazi"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ама си абе,... мораш да касниш,... ајде иди бацка
ова е бај д веј од 21ч и неколку таму мин ![]() |
|
![]() |
|
ok
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne mi se javuvaj mori(?)ne mi troshi...pishi poraka
![]() toa...kao ON lut.... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
а да земеше одмор да прошетавме!?
ко ја директор да сум ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
toa e tvoj izbor, a jas za 30 minuti ke ti se javam, ako moze se razbira
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |