|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 195196197198199 717> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO UTROOOOOOOOOOOOO .... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEEEN !!! KOLKU DA VE POTSETAM ... DENES E PETOK ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и денес како нови... петок...овде на работа го викаме СПАСОВДЕН... |
||
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO UTRO, IMAJTE PRIJATEN "SPASOVDEN", I WEEKENDOT DA VI BIDE RELAX... JAS KE IMAM RABOTEN VIKEND... AMA BASH SE RADUVAM ZA TOA... KE BIDAM OTSUTNA DVA DENA....
AMA KE MISLAM NA VAS ... P.S. ako imam prilika ke vi pisam... uste ednash imajte ubav vikend ! Изменето од Hero - 08.Февруари.2008 во 07:50 |
||
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
||
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro utro marco... ubav i uspesen petok... jas vo 1 h patuvam vo glavniot grad |
||
Hero
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo blashka i Hero ... bev malku bussy... tek sega vlegov da vidam sto se slucuva vo realniot svet ... Hero ... ubavo da si pomines ovoj raboten vikend za tebe ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobar den veke..
Nemashe struja eden chas kaj mene...ludje,....shto bilo strashno toa.... mi ja poremeti rezonancata.... |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBAR DEN I OD MENE ZA MENE NE E KRAJ NA RABOTNATA NEDELA "SPASOVDEN" MI E UTRE UZIVAJTE VO VIKENDOT MAXIMALNO. KE POSURFAM MALKU PO NEKOI SONCEVI PLAZI NA NET ZA DA SI JA ZAGREAM DUSICKAVA PA NA RABOTA... |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRIJATNO POPLADNEEEEEEEEEEE....
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
REZONANCA VTORA SMENA ...
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo vtora smena
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobar den na site... imajte prijaten vikend
|
||
Hero
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E KONECNO "SPASOVDEN" I ZA MENE SE PREPUSTAM NA POZITIVNI VIBRACII
OD OVOJ MOMENT NA DALJE
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 195196197198199 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |