|
Разум или емоции? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 36> |
Автор | |||||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Znachi treba da se bide razumno emotiven ili emotivno razumen!
|
|||||
always look on the bright side of the life!
|
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Посакувам емоциите помалку да ми се мешаат во разумот.
|
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
I ova e mozno dokolku se potrudime!
|
|||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Посакувам да се водев повеќе по разум, ама некако тешко ги контролирам емоциите... Стварно тешко...
|
|||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
сознанието добиено преку сетилата е темно...
само разумот дава вистинско сознание...
се што се измолкнува од видот на очите...
тоа може да се види преку разумот...
само разумот е тој кој што овозможува
сознание и на она што е скриено и малечко...
|
|||||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
E konecno se razbravme,toa e OK |
|||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ja emotivno se pustam po forumdziki i oni me otkacuvaat oti prepoznavaat vo mene labilen karakter sto lesno se zaljubuva
|
|||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Emociite ti se kako eden neposlusen (ponekogas div) konj koj tesko se java ako ne znaes dobro da go zauzdas (so razumot)..
Ponekogas ne uspavas ni da mu se kacis,a ne pak i da go javnes...
Ponekogas ke go javnes i taman koga mislis deka kontrolata e vo tvoi race, ke te isfrli od plekite i ke te tresne od zemja...
Ako go pustis slobodno da te vodi, moze da te odnese vo prekrasni divi predeli ponekogas nedostizni za racioto...
Premnogu ako mu gi stegnes uzdite mozes i da go ubies...
No ako znaes dobro da javas i ako imas dobri uzdi, mozes em da uzivas vo javanjeto em sekogas uzdite da se vo tvoi race, za sekoj slucaj konjot da ne go izgubi pravecot i da te odnese vo predeli koi ne sakas da gi vidis...
E arno ama ako bese sekogas taka..
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
so sakas da bides MR ROBOTO?????????? |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
koj se vodi samo prema razumot vodi dosaden zivot
poln so zarumevanje vo logikata nema niso interesno emociite go pravat covekot covek se dodeka ne treba, ne go koristete razumot ,nego samo emociite a kje primetite koga treba razumot da go upotrebite znaci vo krajnata nuzda hahhahahah |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vo krajna sila??? samo da ne e prekasno togas za nesto, zatoa treba nekogas i razumot porano da se ukluci... |
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vo krajna nuzda- koga treba a ne koga e vekje kasno
nema potreba od sila ako taka go svati mojot text OK ne polemiziram |
|||||
|
|||||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Невозможно е да се изолираат емоциите од мислите. Ете јас, кој мислев дека сум рационалист и кој секогаш се раководеше според одлуките на разумот, дојдов во ситуација кога се покорив на емоциите. Меѓутоа и сега, не престанувам со рационализирање, додека чувствувам паралелно и размислувам. Овие два процеси се неразделни.
|
|||||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |