|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 245246247248249 729> |
Автор | |||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
златна јас немам ништо против тоа што те бранел, но има и друг начин на одбрана освен недолично однесување кон помало девојче [/QUOTE]
би ти рекла златен ама АјКју има брада ,.... така да... а да,... ај ти викам,... ќе поседиш уште малку на форумов,... ќе ја браниш АјКју,.... уствари ќе видиш.... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
/QUOTE]ма се живо и диво ќе истепа.... п.с има и брада.... ( вишок на хормони ) ... [/QUOTE]
ne tepam jas biserno, imam drugi merki ne mi ja chachkaj bradata [/QUOTE] какви мерки.... ?? |
|||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На кој јазик е ова |
|||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ај ќе видам Изменето од OUST - 07.Февруари.2008 во 22:26 |
|||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
агугугугугуг.... гугуте мамате... буци цуци пуци.... абубубуб,... буццц,... амбамбим.... на тој јазик.... |
|||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
одамна бев бебе, така да сум го заборавил
|
|||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да ве освежам уште малку |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lugje kakvo i da e devojceto ne treba da se navredua sepak e dete[/QUOTE]
за тебе зборуваш во трето лице ??? |
|||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a eve guguski jazik
gugugugugugu,guguugug,gagagagagagagg,gegegegegge,gugug,gagagagaga
|
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фала, фала ме освежи... |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
muabetov ne mi e jasen |
|||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за тебе зборуваш во трето лице ??? [/QUOTE] pa da zboram i za site i za mene |
|||
Внеси реплика | страница <1 245246247248249 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |