![]() |
|
Зборови.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 45> |
Автор | |||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
zborovi li se ,..zborovi ,.......ili denovi da ne bea?!
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
DENOVI BEA
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
zborovite ne sovrseni na lugjeto ne sovsrseni mozat da gi napravat denovite sovrseni
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
muzikata e univerzalna ... sekade vo univerzumot e ista ... treba da se napravi zboruvanje so svirkanje ... a ne vaka so grgorenje ... t.e. grchenje ... kako ova grcite ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
||
Words are miningless and forgetable-all i ever wanted all i ever nedded is here in my arms words are very unnecessery they can only do harm |
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
od koja pesna e ova? |
|||
![]() |
|||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
||
ENJOY THE SILENCE-DEPECHE MODE
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
fala, se machev da mi tekne ama ne mi tekna, inaku ja znam celata ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Зборовите имаат моќ, кријат во себе огромна енергија,која може да биде крајно деструктивна, да уништи некого, и обратно, да биде конструктивна и да воскрене до облаците. Зборовите можат да бидат отровни,поостри од меч, но исто така можат да бидат и иселителни. Се што ќе се рече за нив е чиста филозофија, но едно е вистина, навистина имаат многу голема моќ. Впрочем, затоа човекот и ги создал, енергијата од душата да ја пренесе во друга душа.
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
dodeka rabotat zborovite ok e
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
- Soblakaj se mori i odi da ti go bapnam do daska !
So ubai zboroi ![]() |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Eden zbor...samo eden moze da te "digne"
na neboto ili da te tresne na zemja...zatoa razmisluvajte shto zboruvate ![]() |
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
NAJVAZNO E KOJ GI GOVORI ZBOROVITE .
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Da, treba deset pati da kazam i da se razderam dodeka mi dade
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |