![]() |
|
СРЕЌЕН Св.ВАЛЕНТИН!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zoshto Valentin????
Prvo ...e rano,vtoro...si imame nie nash praznik toj den. ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дефинитивно. што има да славам католички празник кога си имам свој. Св. Трифун...брееееј колку вино ке падне тој дееен
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
да да...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
епа за тие што слават Св Трифун,... ајде честит празник,........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
како православни Македонци СИТЕ би требало да го славиме Св.Трипун...а не Св.Валентин...
сепак не е на одмет подароци и малку романтика баш на тој ден ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
па да де,... ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Ќе си славам Валентин, не пијам, а сум заљубена така да тука не гледам никаква дилема
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Uf, ovaa godina rano pochnalo slavenjeto!
![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
mnogu rano............no imate i dr,praznk na toj den........
za mene bidejki ne sum vernik,toj den ne mi e praznik,megjutoa edna mn.draga licnost si ima rodenden toj den pa go slavime denot
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
da ke go slavime sv. valentin no uste e rano
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Свети Трипун е нашиот празник.Некогаш на овој празник му се приоѓаше со посебен пиетет. Спомените на детството од прославувањето на овој празник ги носам во сеќавањето осончени со силна светлина на великобожен ден. Денес во чествувањето на овој верски празник ја нема таа магичност -
некако се е сведено на сувопарна пијанка по викендичките и печење месо. А некогаш свиреа гајди, пиштеа зурли, грмеа тапани на овој ден и лугето се сплотуваа и се дружеа низ оро и песна. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
И од мене пред време Честит Валентин до сите среќно вљубени , се надевам ве има многу
јас сум за нашиот празник но како и да е секогаш е убаво да се слави љуобовта ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
me seknavte....denes valentine?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од LouWeed - 12.Февруари.2008 во 19:04 |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
...da ne planirase da mu cestitas nekomu?!?...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |