IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 224225226227228 729>
Автор
Порака
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:42
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

Originally posted by girl15 girl15 напиша:

a kade otide biserna

mislam deka otide da spie
aha ok a kaza ke dojde pak ??
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:48
topsexy..jas se "picnav"..ke izleguvam...ke go prodolzime razgovorov..imam cuvstvo deka ne mi kaza se
imas golema големо%20гушкање od mene
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:53

Originally posted by topsexy topsexy напиша:

a kade otide biserna

mislam deka otide da spie
aha ok a kaza ke dojde pak ??

еве ме........ голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:56
biserna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:58
biserna sakas kafe
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:00
да,... колку кафиња испивме голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:01
denes ne sum piela jas eve biserna
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:01
како денов ? збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:03
denov nikako gripo me fati kaj tebe kako bese?
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:03
Biserna...tvojot cyber-bato ide do Plaza de Toros..da se vidi so nekoj mnogu drag..ti pozezaj se ovde...pomiri gi raskaranite strani..smiri gi razbuktanite strasti...i vednas fati ja knigata...tvoite pametni mozocni viugi imaat ogromen kapacitet...mozat da se razvivaat uste mnoguсреќа...koga ke dojdam...samo ako sedis uste pred pc-to изненадување...ajde bidi umna kolku sto si pametna
големо%20гушкањеod tvojot cyberbato diogenголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:05
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Biserna...tvojot cyber-bato ide do Plaza de Toros..da se vidi so nekoj mnogu drag..ti pozezaj se ovde...pomiri gi raskaranite strani..smiri gi razbuktanite strasti...i vednas fati ja knigata...tvoite pametni mozocni viugi imaat ogromen kapacitet...mozat da se razvivaat uste mnoguсреќа...koga ke dojdam...samo ako sedis uste pred pc-to изненадување...ajde bidi umna kolku sto si pametnaголемо%20гушкањеod tvojot cyberbato diogenголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
dobri soveti davas no biserna si e pametna sigurno naucila
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:05
бате,... утре е петок,... не зезај цела недела учам,..... за утре нема ништо,... одмарам голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

п.с со памет намигнувањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголема%20насмевка
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:11
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

topsexy..jas se "picnav"..ke izleguvam...ke go prodolzime razgovorov..imam cuvstvo deka ne mi kaza se
imas golema големо%20гушкање od mene

i ti od meneголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 19:13
ovde si bila topsexy te snema
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 224225226227228 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,654 секунди.