IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Сфатив дека се изменив...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сфатив дека се изменив...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 23:49
Taman ke se samobendisam deka sum se oprail u pamet, koga ono sledniot niz na slucki mi dokazuva deka sum stanal beter od toa sto sum bil
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:40
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

сфатив дека се изменив вечерва, до вчера бев наивно дете... а сега сум ...којзнае што битно не сум иста

којзнае што ми се случило кога сум го пишала ова, е поради вакви работи не пишувам дневник ќе се занесам нешто па после чуди се што сум сакала да кажам

мОРЕ ДЕТЕ, ВО РЕД СИ!?

Супер... не ти седам во ред, нели?
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:59

и сваќам дека ...не се менувам така брзо и лесно...среќа
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 20:00
koga pocnav da razmisluvam za posledicite od toa so ke go napravam.(i sega samo pocesto glava me boli od mislenje i nisto ne pravam )
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 00:07
Ke gi citiram zborovite na eden kolega forumdzija koi mi ostavija silen vpecatok i istovremeno me opisaa do srz : - Ja samo greski i losi dela pravam. Sekogas koga sum se obiduval da se popravam sum ja zgolemuval stetata i resiv da odam po logikata na greskite t.e. ona sto mi nalaga sopstvenata logika obicno za drugite e greska i svativ deka dokolku pravam greski se cuvstvuvam ziv t.e. ona sto e za drugite greska " I'm aliveeee !"
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 01:02
...САМО МАЛКУ,НА ПАТ СУМ!КОГА КОНЕЧНО И ПОТПОЛНО ЌЕ СЕ ПРОМЕНАМ ,И ЌЕ СФАТАМ ЗА МОЈАТА ПРОМЕНА..КАСНО ЌЕ МИ БИДЕ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 01:09
Sekogas rabotite mnogu slucajno gi doznavame i mnogu docna

Svativ deka se izmeniv i svativ deka se izmamiv

Изменето од zbunet - 08.Февруари.2008 во 01:14
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:01
кога го сретнав љубов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:02
Ne svativ i nikogas nema da se izmenam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:05
нц,грешка си
таа констатација е производ на твоето малтер его голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:08
Malter ? Ma ne sum ja od Palanka, sal od tamu se malterdzii
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:13
незнам за таа работа збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 20:15
Koj go rece toa taka ?!  -  Zingo
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 07:16
volkot vlaknoto go menuva, ama karakterot NE, taka i jas, bojata na kosata ja menuvam, ama karakterot NE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.