IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 222223224225226 729>
Автор
Порака
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:22
znam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:24
ti bolna si?
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:25
da za zal denes i plan i se mi se rasipa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:26
ti kako si pomina denes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:26
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

da za zal denes i plan i se mi se rasipa

bas mi e zal......sto planirase(ako ne e tajna)?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:26

ti kako si pomina denes

denes....pa ti kazav, prespav skoro polovina den...
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:27
jas ke bidam iskren..kako i sekogas so vas vprocem do sega...samo sto mi se javi bivsiot..ke idam da se vidime...edno prekrasano dete koe zasekogas si najde mesto vo mojata leva pretkomoraголемо%20гушкањељубов

Изменето од diogenskopje - 07.Февруари.2008 во 18:27
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:27
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

as ke bidam iskren..kako i sekoga so vas vprocem do sega...samo sto mi se javi bivsiot..ke idam da se vidime...edno prekrasano dete koe zasekogas si najde mesto vo mojata leva pretkomraголемо%20гушкањељубов

ubavo e sto sakas nekogoголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:29
utre ne mozam da otidam na skolo ..denes ne mozev da ostanam üpopladneto na skolo i sakav da odam denes so sukna i so toa ne otidov no do dr cetvrtok belki ke ozdravam bidejki treba da igrame fudball
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:29
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

as ke bidam iskren..kako i sekoga so vas vprocem do sega...samo sto mi se javi bivsiot..ke idam da se vidime...edno prekrasano dete koe zasekogas si najde mesto vo mojata leva pretkomraголемо%20гушкањељубов

....zarem ti ne sakas..ili podobro da go preformuliram prasanjevo....zar nikoj se uste nema hrabrost da ti prijde?големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:29

utre ne mozam da otidam na skolo ..denes ne mozev da ostanam üpopladneto na skolo i sakav da odam denes so sukna i so toa ne otidov no do dr cetvrtok belki ke ozdravam bidejki treba da igrame fudball

srcke,igras fudbal?
jas mrzam........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:30

jas ke
bidam iskren..kako i sekogas so vas vprocem do sega...samo sto mi se
javi bivsiot..ke idam da se vidime...edno prekrasano dete koe zasekogas
si najde mesto vo mojata leva pretkomoraголемо%20гушкањељубов

ubavo toa diogen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:31

....zarem ti ne sakas..ili podobro da go preformuliram prasanjevo....zar nikoj se uste nema hrabrost da ti prijde?големо%20гушкање

gi ima mn.od tipot sto priogjaat,megjutoa seuste ne mozam da go najdam vistinskiot........
a mozebi i bil pred mene....od pred dve-tri nedeli sum vo vrska so eden mn.dobar drugar i navistina pravi da se cuvstvuvam mn.dobro...plus,iame neverojaten seks
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2008 во 18:31

srcke,igras fudbal?

jas mrzam........
da mnpgu go sakam fudballot vo cetvrtok imam turnir
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 222223224225226 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.