|
Каков е вашиот стил? |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEA NESTO SAMO FUSTANCINJA NOSAM.......
|
|
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sporska obleka najmnogu nosam
|
|
vrapce
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot STIL segogas se menuva!!!!!sega e sporski
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш ми е гајле дали некој ке ми се смее или не....наравно дека не излагам како кловн ама ако мене ми се допаѓа мојот стил и ми изгледа на нормален и прифатлив....што па ми е гајле ако некоја неартикулисана будала ми се смее зад грб? Големо чудо! Не живеам за другите и не барам да живеат за мене! А кој колку сака нека се смее....но претходно нека се погледне себеси во огледало пред да почне мене да ме замара....Ама баш ич не ми чие што ке речат другите...!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ова ке додадам само...чуден стил...класика која некогаш забегува накај хипи стил....елегантно во секој случај а со патики само ве тератана може да ме види некој...лила повторно носам заш не носат сеа толку Изменето од blueprayer - 15.Јуни.2008 во 03:30 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lezeren
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si idam ja taka da si kupam farmerki, a koga ono tamu prodavaat onakvi kakvi imam, izlizani i izdzvakani, so ubavo, ne moram da kupuvam novi
|
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hm... Pa zavisi Nekogas sportski. NAjcesto Crna Boja ... elegantno :)
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секојдневно фармерки и старки а горе зависи од времето и приликата, некогаш носам и кошули со кратки и т.н.
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmnogu sakam siroki,leleavi bluzi i nekoi drangulii obavezno na mene,bez niv se osekjam nekompletno
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
GABRIEL_DESTROYER
Сениор Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А пак јас сакам алиштата да бидат скрос црни и да имам блузон со кој ке си ја покријам главата не оти не сакам да ме гледаат едноставно металски стил.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nosam raboti vo koi se chuvstvuvam svoja...
Mnogu mi e vazno materijalite da se prirodni. A...stilot???Neznam.... sportski,...trendovski...koga moram eleganten... no,..vo moj stil.. |
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se oblakam spored prilikata mestoto kade idam i sl. Ali sekogas sakam da izgledam posebno celosno so site detali bez razlika kade idam. A neso so najvise me nervira so najvise mrazam toa e ki4 .
Изменето од emilyXX - 05.Јули.2008 во 04:40 |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кежуал, лежерно. Најбитно ми е да се чувствувам комотно и пријатно во тоа што го носам. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |