|
Што ви е најслатко кога сте заљубени??? |
Внеси реплика | страница 123 17> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Февруари.2008 во 19:36 |
треперењето, срамежливата насмевка, муабетите кафето со неа/него?
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke pocuvstvuvam deka sum zaljubena,ke vi kazam....
dosega ne sum bila,barem jas taka mislam
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не си била заљубена????
Ауу баш ми е жал |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi e zal,i toa ne znaeskolku i sakam da bidam,megjutoa ne mozam.....a vo mene e problemot zatoa sto mn.prebiram
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што знам еве јас вчера 5 г со мојот дечко славев
И ви кажувам на сите да сте се заљубиле ! Многу убаво чуство еве на сите ви пожелувам среќна љубов!!! а сега другиве нека се изразат на темава |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најслатко ми е кога од нигде никаде ќе почуствувам потреба да го бакнам,онака нежно,слатко.....а мислам и дека и него тогаш му е најслаткоептен си го сакам
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слатки се пеперутките во стомакот, забрзаното чукање на срцето, возбуденоста...... слатко е да си заљубен!!
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам повеќе и неможам да се заљубам, порано беше толку лесно..... |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seksot, razbira se...ma kakov mubet, kafeto samo ke go srknam dodeka race mi se tresat i odma ripam u napad, oti bolje e prv da napadnes i toa iznenadno
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕ ТЕ НАЛАЗИЛА "ГАСЕНИЦА" ПА ДА ВИДИШ ШТО Е ЉУБОВ!!!ЦЕЛАТА ИМА ДА СЕ НАЕЖИШ..Т.Е."ПОДНИКНЕШ"!!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurnost
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najslatko koga sum zaljuben mi e sve , ne mozam da odvojam nisto , sakam sostanokot nikogas da ne zavrsi , sakam vozenjeto so kolata niz priroda nikogas da ne zavrsi , jas ja gledam taa me gleda-sakam nikogas da ne zavrsi , baknuvanje , guskanje , slatki razgovori , tonenje vo prijatna tisina , topenjeto vo nea , vodenjeto ljubov e posebna prikazna ... mozda ova najretkite momenti bile vo mojot zivot , za drugite ne znam , ama mnogu mi rekle ma se mozi i bez toa , dali navistina sme srekni bez ljubov
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nejzinata zbunetost, koga i se tresat nozete koga ke me sretne
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..............JAS MISLAM DEKA NE SE MOZE BEZ LJUBOV(BEZ RAZLIKA TAA ZA KOGO I STO E NAMENETA) NO MI SE DOPAGA.......KOGA KE SE ZBUNI,,,,ILI KOGA KE MU SE JAVAM A ON IZNENADEN????,,,ILI KOGA KE MU PISAM NEKOJA SEXI PORAKA????,,,NEGOVIOT SMEKERSKI POGLED.......KOGA GO CUVSTVUVAM NEGOVOTO LUPANJE NA SRCE......KOGA KE ME BAKNE OSEKAM KAKO TREPERI CELIOT...............UBAVO E TOA CUVSTVO NAVISTINA.........TOGAS SUM PRESREKNA |
|
Внеси реплика | страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |