|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 202203204205206 729> |
Автор | |||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јадев, јадев ако те чекав тебе да ми направиш нешто немаше сега да бидам пред компјутер |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mashala jas mnogu sum namseana, tolku mnogu se smeev shto duri stomakot me zabole |
|||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
haha, moira ti zgotvi??? |
|||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сам си зготвив, не сум сакат да не можам да си зготвам Моирчето ни е зафатено денес, па не сакав да ја замарам
|
|||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
au mashala dear, ti mnogu vreden si, celo vreme sam si gotvish bravo, bravo za tebe
|
|||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е таков сум си
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dear i IQ koga se..se osekam kako sveka
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ау, немој така грани и за тебе еве
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne be freshi...ama epten na intimno idete..pa nejkam da smetam
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бапче јас ке те дружам не е проблем
|
|||
|
|||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве ИЗИ е кавалер, па ќе те дружи
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
super
|
|||
|
|||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е Блек ја не знам како можеш да ја учиш таа економијата Ми се повраќаше додека ги решавав задачите
|
|||
Внеси реплика | страница <1 202203204205206 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |