|
Кога изгледот е пренападен? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Февруари.2008 во 19:37 |
|
Кога се поминува границата од убаво искомбинирана облека, значи пренападно , лошо , грозно , до некаде и смешно....
Мене ми сметаат девојкиве што носат шорц и хулахопки со штикли и одозгора некое си јакниче.. Нензнам дали шорц ми е за на плажа или искључиво за на лето... но страшно ме нервираат Баби во црвено и пренападна шминка, црно, црно, пурпурно ... некои фризури во локни и црвени кармини па сатенски сукњи и чизми лаковани, нормално во некои пренападни бои, еве не ми се допаѓаат ни оние јакни у џиш боја онака низ цел мамурлак на зимава ти си избацен Значи што вас ви смета од стилов што се тера кај нас??? Изменето од Tattoo Beauty - 07.Февруари.2008 во 16:07 |
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми смета се што е ископирано и под етиката“мора да се има и да се облече”-макар и под цена воопшто да не одговара на личноста што го носи. Се што е модерно,не значи дека секој мора да го облече...
А сопствен стил и кога човек навистина се облекува онака како што се чувствува свој и удобно-поштувам |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da i odgovara na lichnosta shto go nosi i spored godinite i spored stasot ne mora da e bash po najnova moda, da si ima izgradeno sopstven stil, mozhe i posmeli kombinacii, ama se razbira seto toa da e so vkus!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako toa sto go nosis ti odgovara tebe,sto ti e gajle za drugite?
da,jas cesto dobivam komentari deka mi e izgledot prenapaden spored mene bez pricina-poradi toa sto sekogas nosam dekolte ili nesto kratko-takov mi e stilot i mene toa mi odgovara....
potoa isto taka na fax-poradi visokite potpetici i pretesnite farmerki-mislam toa se gluposti.....
napaden stil e samo ako nekoj e oblecen nevkusno i mesa boi,a se dr.....
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga ne e soodveten za prilikata!!!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога дојде време да се прашуваме што воопшто значи нападно, значи веќе не постои таков поим - нападен изглед.
И чачкалица во гс проаѓа,... само да е боја што одговара на очите и приликата |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOGA DOTICNATA OSOBA NA -20 STEPENI IZGLEDA KAKO DA SE SIMNALA OD PINK
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога не е соодветен за приликата,.... не можам јас на школо да одам на минич,... а сигурно не можам да отидам но во трењерки .... или кога изгледот не е соодветен на возраста,... не знам како на некои мои врснички,... им се носат уште од сега бунди,... штикли од 10цм,... не им личи едноставно,....
а за мејкапот,.... па кој има што не се шминка.... барем малце.... секако се треба да е во граници на умерено,... и по можност да не се мешаат илјада бои на лицето.... |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене ме нервираат мажи во панталони и бели чорапи
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога ќе проба да те нападне и да ти извади очи
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nejkum mazhi so zlato ( osven venchalen prsten, ako sakaat da nosat)
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А со златни заби? |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haha NE |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прекратка сукња во комбинација со некое таканаречено блузе кое има
преголемо деколте и кратко е, а на сето тоа шминка еден тон и тоа во
некој нападен стил .. црна сенка со еден тон туш и креон и римел .. со
два тона пудра и еден тон руж .. и на сето тоа црвен сјај за усни ...
|
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |