|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo be masko
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mu ja misli tolku, ako se koncentriras tolku na nea gubis od spontanosta a taa e (spored mene) najbitna vo sexot. Kako i da e bravo za tebe, son na sekoja devojka e da najde ljubovnik koj ke ja cuvstvuva do maksimum
Изменето од Lady Blue - 14.Јануари.2008 во 14:34 |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se trudam zatoa sto znam deka dokolku ona dozivee orgazam ke mi vrati desetostruko. Devojkite znaat da cenat momci koi se grizat i tie da bidat zadovoleni.
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па кој рече дека не е битна девојката. Посебно во долга врска мора да постои соработка за да се биде успешен на ова поле.
Поздрав до сите што го поседуваат инстиктот да осетат кога е време.... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Испратена: 30.Октомври.2007 во 18:30 ...ИЧ НЕ МИ Е ГАЈЛЕЕЕ...!!!ВАЖНО МЕНЕ ДА МИ Е УБАВООО...!!! ABER DOJDE.... ZAGOR E ZIV IP логир ...ЕВЕ ЈАС РЕКОВ!..И СЕА ШО...? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................LAZESSSSSSSSSSSSSS???????????????PRIZNAJ............POLA TI SE PRASTA??????
|
|
STEFANI
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa........mislam deka bi trebalo da vi e mnogu bitno!!! Ajde da ne bideme egoisti i samo ednata strana da bide zadovolena,a drugata?
Mnogu smesno prasanje |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obavezno duri ne bi ni dozvolil jas da svrsam pred nejze nikako mnogu povazno mi e ona da se opusti i bide zadovolna odkolku ajs da gledam otrovot da go izvadam od mene ima nacini za toa
taka da najvazno mi e ona prva ili zaedno da se opustime potocno orgazam da ima da bide zadovolna zatoa stotoa mi pravi merak na mene i me ispunuva kolku ona sto e posrecna tolku i jas ce bidam zasto da ja omalovazuvam pa zaedno sme vo cinot taka megusebna zakrpa:)
|
|
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zagoreeee,ako si tolku sebicen sledniot pat nema da ti dadaaaat
|
|
apce
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИ Е ГАЈЛЕ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ja gledas kako uziva vo toj ili tie momenti, mislis deka si navistina sposoben i poseben, no po nekoe vreme ke te zacudi nejzinoto odnesuvanje "kako nisto da ne bilo " i ke te kritikuva za ova ili ona i ako skrenes vnimanie, ke ti odgovori : Mislis deka se e samo do toa ? A ja pa mislev deka samo do toa e i pocnav da se somnevam vo terminite kako ljuboven zanes, ne mozam bez tebe i drn, drn...
|
|
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe taa ednas da svrsi e mnogu bitno, a posle toa ti ako sakas mozes i 10 pati da si svrsis i ic ne e bitno. E sega, edno e mnogu bitno.
I prvoto i voroto e mnogu tesko da se postigni bez mnogu ljubov,razbiranje,trpenie i sila. Koj saka da proba od "maceto" uste ednas treba rabotata da si ja zavrsi do kraj. Toa ti e isto kako koga edno 7 godisno dete posle dolga "borba" -kavga i karacka so tatkomu ke se izbori da dobie sladoled i istiot posle toa na polovina-nedolizan ke go frli. E posle toa nikogas poveke nema da dobie sladoled pa ako saka i neka pukne od placenje. A ako si go lapne do kraj togas e druga prikaznata. Изменето од Eleni - 08.Февруари.2008 во 12:23 |
|
هاملثت
|
|
misterX
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od pogore iznesenoto moram da vi kazam deka mene mnogu mi e bitno zenata da dozivee orgazam.
Jas sum golem pobornik zenata da dobie orgazam kade sto saka i koga sto saka i licno im se ponuduvam na site zeni dokolku imaat potreba da mi se obratat za pomosh. Ke se potrudam da im izlezam vo presret-krevet i so seta svoja energija da im pokazam deka mi e bitno da imaat dobar orgazam. Da ziveat zenite i nivnata potreba od orgazam. Da ja nemaa taa potreba nemase da ni davaat!!! Ejjjjjjjjjj Zamislete samo kakov ke bese svetov... Изменето од Eleni - 08.Февруари.2008 во 12:22 |
|
هاملثت
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |