|
БЛЕДЕЕ РОЗОВАТА БОЈА НА ОЧИЛАТА |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas zboruvam i ne se plasam ... se plasam od toa sto ce bidam predaden od najbliskiot ... koga ce rascistime so toj sindrom na samounistuvanje , togas ce bidat rabotite poinakvi ... a do togas , MAKEDONIJA , MAKEDONIJA
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дА, СИТUАЦИЈАТА Е БОЛНА, АМА ШТО И ДА КАЖЕШ ВО ИНТЕРЕС НА НАРОДОТ, НА СЕКОЈ ЗБОР МУ СЕ КАЛЕМИ ПОЛИТИЧКА ПОЗАДИНА. иСТО СЕ СЛУЧУВА И СОО ОВАА ТЕМА, ИАКО Е СО СОЦИЈАЛНА ОСНОВА И СЕ ДАВА ПОЛИТИЧКА КОНОТАЦИЈА ОД ПРОДАВАЧИТЕ НА РОЗОВИ ОЧИЛА.
Изменето од majstorce62 - 06.Февруари.2008 во 20:48 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
politika i motika , kraj nema ... tesko radnika i seljaka .... ostavi politika .... situacijata e ALARMANTNA ..... poskapuvanja i najavi za poskapuvanja ... nisto drugo
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i uste ova ... predlagam do site urednistva na nacionalnite televizii , vestite od ekonomija od sega da gi narecat " CRNA HRONIKA "
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ce pobedime ... nema gajle ... podobri sme ...
|
|
mefisto
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh da bese Tito ziv ...
Ke imase 118 godini |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ne e i nema
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama zatoa si go imame tito petkoski
|
|
mefisto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa Tito e Tito
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да се надеваме на второ полувреме а коментаторот е србоман дефинитивно кога рече гол како да навиваше за нив
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mefisto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skoro ja procitav knigata "Istina o 27 martu - knez Pavle". Deneska se slucuva skoro identicno sto se slucuvalo 1941. Neverojatno, vistina bilo deka onie koi ne ja poznavaat i priznavaat istorijata dolzni se da ja povtoruvaat
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema gajle .... vtoro se nasi .... MAKEDONIJA , MAKEDONIJA
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti mislis deka mene mi e lesno da navivam ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |