|
Дали мажот треба да заработува повеќе? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи не сум единствена што си го мисли истото. Само што јас сум изненадена и од жените - обично се жалат од балканскиот тип мажи, ама на друг начин кога ќе се постави темата, си се гледа дека баш вториве си ги заслужуваат првите. |
|||
Try again. Fail again. Fail better.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дали мажот треба да заработува повеќе,... хмм ова ме асоцира на типично балканско нешто,...
----------------------------------------------------------------------------------------- Samo nie taka si se zalazuvame...vo naprednite zemji poveketo zeni vo periodot dodeka gi rastat decata si sedat doma, se grizat za vospituvanjeto na decata, svojot mir i spokojstvo, a potoa razmisluvaat za vrabotuvanje i zarabotka. Prashajte ne -site majki koi moravme po 9 meseci da gi nosime nash*te deca vo gradinka, pa taka rasplaceni, polubudni da gi davame vo race na neuvatelkite i da zamineme na rabota rastrevozeni. Jas sum pobornik zenata-majka da sedi doma dodeka decata dostignat odredena vozrast, bilo toa balkanski ili ne. Za zenite koi se odredile za kariera, nemam protiv neka zarabotuvaat i 10 pati poveke od mazot. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мажот треба да заработува повеќе ...
а жената треба да седи дома
да гледа куќа и да чува деца...
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Обично мажите се посуетни кога е во прашање заработувачката, за жива глава не би признале доколку жената заработува повеќе.
Лично мене-сеедно ми е кој носи повеќе-само нека има доволно. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лелееееее .....цццц море овде у државава нема работа едвај чекаат како волци нредени во ред да се омрсат тука чекаат ли чекаат со дипломи со докторати па уште и тема отвориле кој повеќе ќе заработувал а иначе мислам дека е најдобро жената дома да си седи и да си биде така домаќинка а мажот да заработува па нели тој е главата на куќата..тато носи мама меси
Изменето од Goddes of Chaos - 11.Февруари.2008 во 21:04 |
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da zatoa sto se oni posilni i zatoa treba poveke da zarabotuvat a zenite poveke da odmarat
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..."a real lady never rise her voice, a real lady never shows her true emotions, and a real lady's place is at the home"... |
|||
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
PA NELI MAZITE SE SEKOJ PAT POSILNI OD ZENITE VO SE I ZA SE TREBA ONI DA PRIDONESUVAT POVEKE OTKOLKU ZENITE
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NE SE SOGLASUVAM SO TOA DEKA MAZITE TREBA POVEKE DA ZARABOTUVAT OD ZENITE
|
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
rome1
Група Регистриран: 16.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
well................
bas me iznervira so toa.a real lady,s place is at home?hhhhmmmmm.. aj mozi ne si zenet ili se nadevas da si boss nad zenata hahahahahhaha aj ko ke e taa vistina vo tvojata fam sepnimi vo useto hahahah |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ke ti shepkam be rumenke...nema gajle, samo da ne ispadne rabotava "kengurcheto-opa-opaaaaaa"...hihihiih |
|||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Најди си таква лејди на денешно време и кажи ми |
|||
Try again. Fail again. Fail better.
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Барем не го демантираше тврдењето,... а кој бара ќе си најде Mi tekna na sporedbata za komentarot na Miriam, sto mi izbega pred malku... Kako ucenice sto dobilo kec koga se raduva deka i drugite imaat kecovi, zosto ke najde solidarno mnozinstvo so koe ke moze da se opravda. Изменето од sensei - 20.Февруари.2008 во 12:25 |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |