![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 45> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....Kolku dena pominaa a zelbi ne si posakav...aj za denes
1.da mi prestane kaslicava 2.da se vidam so Mina i da se druzime malku 3.ako ne...sam ke si se druzam...zaedno so uste 3-ta vo mene (dupli bliznak sum) ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Zlatnava ripka mnogu vi se luti na site...ona e polna so pozitivn energija i saka da vi prenese malku dobra karma..a vie se poveke ne ja reckate...pazete se..kako vikaa...drug bunar kopaj ali u stariot ne plukaj
![]() ...jas pokasno ke si posakam 3 zelbi za denes ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
prvata zelba........................da mi se ispolni sto pobrgu!
vtorata zelba.......................da mi se ispolni do po4etokot na letoto!
tretata zelba....................... da mi se ispolni do po4etokot na esenta!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
1 zelba ja podaruvam zatoa sto ripkata mi ja ispolni bez da i kazam...10-ta na ispitot na faks
2. vecerva da si go vidam bivsiot decko...najprizemjenoto covece u gradov,a sigurno i edno od najpametnite 3.da si pomineme ubavo..i da se rodat povtorno iskri megu nas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
povtorno nikoj ne si posakal 3 zelbi za denes-petok..pa dobro bre luge...ripkava e raspolozena...navalete so zelbite za denes
....eve gi moite 3... ![]() 1.Da se vidam so Mina i Kristijan..i da si pomineme extra..ko sto samo nie znaeme 2.Sakam da zapoznam nekoj decko do 35 godini...fin..kulturen,so maniri..poet u dusa..u telo kosarkar...bogat.so besna kola i kuka na Vodno..visok IQ..po moznost clen na Mensa..a da ne e Skopski SNOB 3.Deckovo od zelbata broj 2 da se zaljubi u mene na prv pogled ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
1.да си пројдам вечер интересно и лудо со друштво
|
|
![]() |
|
![]() |
|
..racunaj ova ti e veke ispolneta zelba ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
jeeeee
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ke praime utre muabet...ke vidis deka ne e zaebancija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
zhelbichki za denes...
![]() 1. da ne mi se lepat freakovi na msn ![]() 2. chocolate so biskvita ![]() 3. da ispadnam vecher,...... ( a znam deka nema shansi za poslednava,... ) ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
~ да бидат сите среќни и задоволни
~ мислам дека горната важи како за три ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
ah DorijanGray...prestani da bides dobriot Samarjanin...posakaj si nesto samo za tebe...nesto ludo..sebicno..egocentricno..ostavi gi drugite ![]() ![]() |
|
![]() |
|
желбата од вчера не ми се исполни...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
1. вечер аут конечно да го видам детево.......
![]() ![]() ![]() 2. да не го видам тоа ,,другото,, дете ![]() 3. и за сега,... хмм добро би ми дошла идеја како да ја правам косата....... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |