|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 174175176177178 729> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislis kako ti sega |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ebago...... ...vampirka... ...taka ti e koa si neozbilna...hihihihhhihhiiii |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK wulf kaj bese denes vo hunting da ne bese
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto pcues well, well, well
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne mislam, jas sum siguren...za tebe deka taka bi se osekala...kaj mashkite e drugachie malce... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako e well, ke mi raskazes
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...onaka de, da ne zaboraam... |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na gosti bev...cel den..navecer se pribrav...edno sat vreme...pak mu ja kidnav do nakaj 12h
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne... ...ama moze da ti pokazam, ako sakash...nekogash... |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blaze si ti, si setas....... jas rabotev, i eve visam tuka, a imam uste 10 strani za do cetvrok, ama ic ne mi se raboti........ako ne denes, utre ke moram
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 174175176177178 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |