IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 120121122123124 1869>
Автор
Порака
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:51
Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by Drlja Drlja напиша:

јас утре полагам хумана генетика 2 и дијагностика и на мене ми нема помошма%20ајде

kako ti nema pomos......... dijagnostika imas prakticna nastava sekoj den na forumov, osobeno navecer........tolku li ne nauci nisto

ako ne na rezija da te zapiseme.......toa ti lezi

газење%20од%20смеење Колку за инфо. јас конк*рирав на ФДУ арно ама немав среќане%20знам а за дијагностичката постапка сум тата-мата, барем на форумов се испраксирав покрај толку пациентиплазењесмеење прво иде превенција па евалуација па ресоцијализацијама%20ајде
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:51
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

Tete konecno nekoj da me pozdravi
stara skola

.и тоа бечка..........големо%20гушкање
ne kazuj mesto...da ne mi opnat carina
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:51

ve pozdraviv moira ama gledam site ste vo nekoj film anglisko makedonsko srpsko prilepski i si velam aj da si odam

sedi mila i dont odlazi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:52

ve pozdraviv moira ama gledam site ste vo nekoj film anglisko makedonsko srpsko prilepski i si velam aj da si odam
uklpi se..spremaj se za EU
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:52

mozeme da ti dademe sporedna uloga ako sakas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:53
Originally posted by OUST OUST напиша:

Дрља ако имаш нешто проблем со генетика кажи, јас одамна ја положив ама може нешто останало

Ма озон друже немам јас проблеми со генетиката, она има со менезадоволствосмеење
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:53

јас утре полагам хумана генетика 2 и дијагностика и на мене ми нема помошма%20ајде

kako ti nema pomos......... dijagnostika imas prakticna nastava sekoj den na forumov, osobeno navecer........tolku li ne nauci nisto

газење%20од%20смеење Колку за инфо. јас конк*рирав на ФДУ арно ама немав среќане%20знам а за дијагностичката постапка сум тата-мата, барем на форумов се испраксирав покрај толку пациентиплазењесмеење прво иде превенција па евалуација па ресоцијализацијама%20ајде

и накрај реинтеграција..........
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:54
a ti Mali...se odluci za nevesta ili uste mislis?
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:54
веќе и не можам да си ги запамтан сите надимаци
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:54

uklpi se..spremaj se za EU
 иренче, ај не зезај...ти ако не можеш да се уклопиш, не знам кој.....големо%20гушкање
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:55

Originally posted by OUST OUST напиша:

Дрља ако имаш нешто проблем со генетика кажи, јас одамна ја положив ама може нешто останало
Ма озон друже немам јас проблеми со генетиката, она има со менезадоволствосмеење

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:55

M O I R A   definitivno ona e zena mog zivota
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:55

изненадувањеизненадувањекој е па сеа мали????...са великом М....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 00:55
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

и накрај реинтеграција..........

......односно инклузивно образованиегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 120121122123124 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.