![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 50> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
да миличко....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() Изменето од anakin - 27.Јануари.2008 во 00:01 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
добри наочари мило........ само не знам дали со нив ја гледаш цеца,... од што зрачи....... лепота......
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
pa toa ti vikam celo vreme od sto zraci? pa od ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
добро беееееее......... глеј си ги...... сакај си гиииииииии......
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Da se navratam ja malce na Ceca..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ЦЕЦА е „ЉУДИНА“ бре, што би рекле Србите.Величина. Поим.
Дефиниција за успех. Формула. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
mahi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Зарем луѓето ги почитувате според тоа колку пати и на чиј погреб биле!? Ова е премнугу патетично и за патетичар како мене...
|
||
|
||
![]() |
||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Денеска прочитав дека била нимфоманка и бисексуалка
![]() |
||
![]() |
||
|
Тоа се глупости до една машка пачавра кој самата се нарекува менаџер. Вистински менаџер не издава такви информации. Премногу простачки настап. Тоа си е нејзин приватен живот и што сака може да прави од него. Ти немаш приватен живот? |
||
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
![]() Мене дури и ми е жал за такви како него,како да подизлезат од заборавот и да си дадат на важност-ај ке плукаме за некој што е нешто.А за народот интересно е тоа што е повалкано,само што во овој случај не верувам дека народот тоа ќе го одобри Изменето од Biba_G - 05.Февруари.2008 во 22:11 |
||
![]() |
||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Секако дека имам приватен живот...Само го пренесов тоа што го прочитав, бидејќи општо познато е дека кај познатите личности (да не речам естрадните уметници) покрај нивната on stage дејност, многу повеќе се следи приватноста. За жал така е... |
||
![]() |
||
|
cek cek
pak ja zamutuvate temata CICITE se bitni ne drugoooooooooooooooooo |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |