IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте патувале во некој град во Мк?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте патувале во некој град во Мк?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 09:33
Originally posted by OUST OUST напиша:

Сум бил во сите градови освен во Битола

Исто како никаде да не си бил...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
VE007MK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VE007MK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 23:11
jas ja imam pominato cela makedonija

Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VE007MK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 23:14
i jas sto. ke pravis vo gradovite???prirodata si e posebna ubavina
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VE007MK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 23:15
i jas
Кон врв
frau Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 03.Февруари.2008
Поени: 82
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај frau Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 20:26
stip,prilep,strumica,veles,bogdanci,gevgelija,skopje,dojran,vinicai ako sum zaboravila nekoj ke dopisam
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 23:32
Сум била речиси сегде.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 23:42
ДА..ВО СКОПЈЕ,МИНАТАТА НЕДЕЛА!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
nedopirliviot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliviot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 20:05
Vo site mesta na MAkedonija, nezavisno dali se gradovi ili sela, ili turistichki mesta.
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 21:33
Sum bila vo poveke gradovi vo zapadna Makedonija no istocniot del mi e nepoznat.Planiram letovo da prosetam natamu.
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 21:43
I ja poveke sum bila u zapadna Makedonija..u istocna edino u Strumica i Sveti Nikole iam otideno..
Кон врв
iva_hot69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iva_hot69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 22:15
sum patuvala u povise gradovi ali niso ne mi se dopadnalo
Кон врв
Iron Lion Zion Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Lion Zion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:52
Дека сум од Ѓорче па вака почнувам, сум бил во Скопје, Куманово, Тетово, Гостивар, Охрид, Струга, Битола, Прилеп, Ресен, Штип, Струмица, Велес, Крива Паланка, а на кратко, од по еден саат се имам задржано во Дебар, Македонски Брод, Радовиш, Демир Капија, Кавадарци. Интересни ми се селата за посетување, па имам некој план ова лето да посетам што е можно повеќе села, во Пелагонија, Азот, Мариово, Поречје од една страна и Жеглиово и Славиште од друга страна. Студирам археологија, па си шеткарам така, треба да ја правам дпломската преку лето и некои семинарски.
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 18:33

Sum bil vo site pogolemi gradovi vo MAK

pa da kazem kako struga nema nigde
i ako ne sam od tamu no mislam tamu e odlicno mesto i luge i ste

Кон врв
zlatno srcence5 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Март.2008
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zlatno srcence5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 19:33
Pa da normalno,Ohrid,Struga,Kumanovo,Bitola...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.