|
Духови |
Внеси реплика | страница <1 678910 42> |
Автор | |
mahi
Нов член Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas,,,a posto vidov duh,znaci deka postojat
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доволно си бил возрасен за да бидеш сигурен дека си видел. Што било тоа, незнам, ама ти верувам |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Hyosciamus
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога сме кај сенки јас имав дома една.
Се по4на наеднаш како, се наоѓаш во некоја полубудна состојба, ги отвораш о4ите и се здрвуваш...не можиш да се движиш, си го 4уствуваш дишењето, единствено ги движиш о4ите.... По4уствував еден облак над главата кој ми тежеше, некоја тапа болка како смртта да е блиску, и ме вле4еше под перницата како некој рака нешто така..... Не можев да зборам, единствено врискав во себе, го 4увствувам ехото само во себе... и наеднаш се престана како да си се разбудил од некој кошмар.... велам како оти не беше кошмар и не беше манифестација на потсвеста, зашто има мн сли4ни примери за сенките.... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЕТЕ,ТОКМУ ТОА Е!ЖИВ СТРАВ ЧОВЕЧЕ............
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE RAZBIRA DEKA IMA DUHOVI!!
nemojte da mi kazete deka ne ste osetile dodeka spiete ladno struenje na vozduhot ,koj vi ja ezi kozata??ili çustvoto deka nekoj ve nabljuduva pozadi grb i koga ,se vrtite ,nema nikoj???!!!
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОСОЧЕНАТА ЛОКАЦИЈА Е МЕСТО НА ГОЛЕМА НЕСРЕЌА...НЕВИНИ ЖРТВИ...ТАКА ДА РЕДОВНО СЕ СЛУЧУВААТ НЕСЕКОЈДНЕВНИ НАСТАНИ НА ТОА МЕСТО!..ЗА ЖАЛ!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе добро ќе кажеш јали не, кое е местово, овде во Скопје ли е? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA DISCOVERY CHANEL IMA MNOGU INTERESNI EMISII TOKMU NA OVAA TEMA.NE E BAS PRIJATNO DA SE GLEDA STO SE SE SLUCUVA TAMU.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MA KAKVI DUHOVI,TOA PORANO LUGETO PO SELATA SE PLASELE EDEN SO DRUG,PA SI PRERASKAZUVALE , PA USTE POVEKA SE PLASELE, KAKO NIE OVE NE VIDOVME NI EDEN.
|
|
Itilija-Lucina
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf, veruvam deka postojat duhovi, ne sum sretnala do sega nitu pak sum imala nekoe iskustvo kako nekoi nabrojani, no ednostavno veruvam deka postojat, ne mora se da se vidi za da se veruva vo negovoto postoenje
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku odvratno cuvstvo Koga pocina baba mi toa go cuvstvuvav,a sega retko no ima takvi migovi.A i kukata mi e izgradena na mesto kade sto se doneseni rastureni turski grobista.Najiskreno,nekogas imam cuvstvo deka imam nekoj po doma |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najiskreno,nekogas imam cuvstvo deka imam nekoj po doma
----------------------------------------------------------------------------------- Vo takvi momenti zamisli si deka e duh na nekoj zgoden, sharmanten, daj mu lik na nekoj shto mnogu go posakuvash i zamisluvaj shto bi pravela koga bi bila so toj (ama ziviot) i taka ...eh da ti gi imam godinite... Изменето од mamamd - 20.Февруари.2008 во 20:39 |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeee
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |