|
Вечерва овде, без тебе... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj se smee koj place a ja si igram poker
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........manja-VE4A,manja-VE4a......i taka do nedogled
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da se zanimava coek pa ti dosadija ziva denes po grad |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......ako,ako i toa e neshto od nishto,zar ne
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
грешиш, животот мора да тече и понтаму. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam deka ne e sve taka crno vo zivotot znam.,,,,,,,,,,,,,,deka posle tebe ne e potop.i deka povtorno sonceto ke gree a mesecinata ke ja osvetluva nokta.............no so cuvstvata ne smeeme da si igrame i jas teka glupavo se cuvstvuvam........................
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
отфрли ги црните мисли и мисли само на убаво. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
THANK YOU----------- "ORLOV" |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вечерва овде без тебе...нема кој да ме штипе цело време и се на исто место дур да ме заболи
Вечерва овде без тебе..нема кој да ме скокотка цело време со желба на глава да ми се качи... Вечерва овде без тебе ..нема кој да ми префрла за цигарите и да ме тера да јадам (мада и на мсн тоа го праиш) Вечерва овде без тебе....навистина се што набројав ми фали |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vecerva ovde bez tebe...go gledam praznoto mesto do mene....ama kaj i da e ke se vratis, pa koga ke pocnam da naplakam smetkiiiii....od krevet nema da stanes
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вечерва како и секоја вечер без тебе, ќе го барам твојот мириз што останал на некое парче облека, ќе се потсетувам како ни е во оние ретки ноќи кога сме еден до друг и ќе чекам да помине оваа здодевна вечер и веќе еднаш да те видам...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja vidov temava koga zirnav u aktivni korisnicinekoj gostin ja chitashe i da ne bidam off vecherva ovde bez tebe ...si pishuvam pomalku i si chitam poveke
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vecerva ovde bez tebe se osekam prazno, necelosen kako pola od mene da e so tebe |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fear sega ti ne me skontano nekoj drug dauzivaj vo chekanjeto |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |