IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Помош
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака
samsung Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samsung Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Помош
    Испратена: 20.Февруари.2007 во 18:43
Ima li nekoj iskustvo so nenormalno ostvaren golem soobracaj na MtNet??? Imam 250 Gb ostvaren soobracaj do sega, i site pretpostavuvate sto vikaat od MtNet.
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 20:14
Nemam no znam na so se dolzi, ti go imaaat doznato nekoj acc i sega sigurno uste 50 dusi trgaat od tvojot acc, odma menvaj pass
Кон врв
BOUNTY Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Мај.2007
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BOUNTY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 16:42
Aj ako moze da mi kaze nekoj kako da proveram dali nekoj drug mi se vklucuva vo mrezata ?
Кон врв
SIGM Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SIGM Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 18:26
Kako da linkovam  slika i da postavam na nekoj  javen dostapen web server. 
Кон врв
goliath Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Октомври.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај goliath Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 18:09
Ме интересира што мислите вие за оваа веб-страна

Продавница за спортска опрема http://www.futomart.com

Ви благодарам
Кон врв
Darko_models Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Август.2008
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Darko_models Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 02:05
Kako da se razgovara od kompjuter na mobilen telefon ?

HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!HELP!!!

Изменето од Darko_models - 05.Август.2008 во 13:34
Koga se saka,se se moze!!!
Samo treba da bides uporen.
Кон врв
FireHeart Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Октомври.2008
Локација: Zimbabwe
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FireHeart Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 21:51
Здраво користам мах адсл на мт нет и се прашував дали може да се конектирам со мое корисничко име и шифра од друг макс адсл модем ? Одговорете ве молам!!!
Кон врв
laptop Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Јули.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laptop Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2009 во 14:08
dali moze da se presluskuva ako vie so vasata draga li4nost zboruvate na Skype a taa/toj istovremeno da si pisuva so nejzinata drugarka/drugar i taa/toj da ve slusa sto zboruvate???????

Изменето од laptop - 17.Јули.2009 во 14:12
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 21:04
Незнаев каде да го поставам прашањево па оваа тема ми се виде најприкладна.

Имено, на мојот јаху акаунт често добивам многу убави инспиративни текстови и презентации, па би сакала да ги споделам и со некои пријатели кои ги имам на мсн, сум се обидела да пратам но не ми успеало.црвенеењеМожо ли е тоа од јаху да се прати на мсн црвенеењеи зошто не ми успева?

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 21:43
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Незнаев каде да го поставам прашањево па оваа тема ми се виде најприкладна.

Имено, на мојот јаху акаунт често добивам многу убави инспиративни текстови и презентации, па би сакала да ги споделам и со некои пријатели кои ги имам на мсн, сум се обидела да пратам но не ми успеало.црвенеењеМожо ли е тоа од јаху да се прати на мсн црвенеењеи зошто не ми успева?

Е како на мсн? Да го постираш текстот додека разговараш со некого на мсн збунетост
Можеби треба да го зачуваш текстот на пример во ворд и после само од твојот компјутер да му направиш Копи Пејст на целиот ворд документ во делот за разговор во мсн прозорецот. не%20знам

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 21:50
Ама тоа може само ако корисникот е онлајн нели?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 21:50
Јас мислев на мејлот, хотмејл д, од јаху да пратам на хотмејл корисникцрвенеење

Изменето од maria_magdalena - 19.Декември.2009 во 21:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 21:57
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Ама тоа може само ако корисникот е онлајн нели?

Да да, треба двајцата корисници да бидат онлајн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 21:58
Аха, така кажи, голема%20насмевка има разлика помеѓу мсн и е-маил адреса!
Е-маил адреса можеш да направиш на hotmail, gmail, yahoo и сл.
И овие е-маил адреси можеш да ги користиш за да комуницираш на мсн.

Е сега, не знам зошто не можеш да праќаш мејл од јаху на хотмаил. не%20знамМене секогаш ми успева тоа. Јас имам на хотмаил и без проблем праќам на јаху адрсесите, и обратно! Можеби пропушташ нешто, а? размислување
Нешто да не оставаш непополнето збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.