|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 133> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TESTOT TREBA DA SE POLOZI ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тестот е положен...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
навикни се да живееш чист ,кроток и
доблесен живот...
не прави го она што во човекот
алчноста ја буди...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BAS MI SE DOPADNA OVA ... CEL ZIVOT E BORBA DA NAUCIME DEKA MALKU NI TREBA ... MOZE PRAZEN INBOX .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е нјфантастичниот настан што досега ни се случил!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е чудо, не е случаен (од милиони клетки токму една да бидам ЈАС) , и има длабока смисла и цел.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idna hrana za crvi, pa tie crvi ke gi zeme ribar, pa ke fati riba, pa ke se vrati pijan doma, zena mu ke vika po nego i ke ja treska ribata zoasto na nea go izgubil cel den, pa ribarot ka umre, pa zena mu ke place, pa od ribarot ke se hranat drugi crvi koi ke gi zeme drug ribar so kogo i zena mu na prviot ke se premazi...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mnogu zeni zivotot porano zapocnuval vo "Ajducka treva " kaj se kriele ajducite.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има еден многу убав стих за среќен живот...
јас на сите земји гледам небаре се мои,
а на мојата земја небаре им припаѓа на сите...
јас живеам со уверение дека сум родена
за другите, и за тоа сум и благодарна на
Мајката Природа, зашто можела ли таа да стори
нешто подобро за мене...таа ме подарила мене на сите...
а мене ми ги подарила сите...
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е бесплатен ручек! - барем така вика Alan Guth. Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 16:27 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e wc papir
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot e nesto mnogu komlesksno ,mnogu slozeno koe bara ogromen sekojneven trud i napor, mudrost znaenje i umeenje ako se saka da se postigne nesto vo nego da se uspee ,da usrekime sebesi i najbliskite
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во нашата ДНК е запишан нашиот живот ... во 97 % нашата ДНК е иста како со глувците ... само 3 % е она што не прави моментално што сме ... е тоа е нашиот живот ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
основниот однос спрема животот ...
оптимизам ....радост и надеж....
песимизам....тага и безнадежност...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |