|
ПРАТЕНИКОТ МУХАМЕД |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 34> |
Автор | ||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Efendija!!! Brat ne mozet da te razberet...Mnogu jasno Objasneto...bravoo Dzezakallahu Hajr. Изменето од Halid ibn Velid - 05.Февруари.2008 во 15:47 |
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najmalku imam nesto protiv turcite i protiv higienata samo vodovodot sto go navedov vo efes e hristijanski a za moite komsii vo grrmanija ti pisav koi i dvaucata dobro zarabotuvaat i imaat vili vo mkd vo skopje tuka ziveat taka edniot e posveten vernik neznam kolku cesto se moli no zasigurno znam deka posti i se drzi do koranot samo tuka prezivuvaat i toa nikogas ne mi bilo jasno zosto.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па прашај го слободно,чим тие блиску...можеби ќе ти каже....или можеби човекот си има некакви планови,да не те изненади ако утре изгради до твојата куќа зграда...па да бидеш пишман за ова што сега го кажуваш! |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe jas vo mkd ziveam vo ku-vo a tie vo sk komsii sme vo germanija i ne e bitno koj sto ce izgradi nekae alal se sto e posteno a lud'eto se posteni i vredni biten e kvalitetot na zivotot sto go nemaat aj sega ponovite generacii malku se opusteni ama pogledni gi groto koi se na strana deka se otprilike takvi 1 soba za 5 dusi toa ne e higiena bratko
|
||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A Higiena Bratko e ---------Eden Manastir za 50 Kalugeri I 50 Kalugerki,zaedno site????? Ova sto e Higiena.??..i + pazi site tie zaedno Bez Kupatilo za Tusiranje....a Laki??? Abe ne mozete vie da kazuvate za Higiena,treba da se razbere,,Zablagodarimu se na Islamot za toa,i tocka be drugar.... no znam deka nesakas da ja prifatis Vistinata---- Изменето од Halid ibn Velid - 05.Февруари.2008 во 16:12 |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Батко!..види вака.....тоа е само твое видување....
за Lucky беше ова! Изменето од efendija - 05.Февруари.2008 во 16:11 |
||
|
||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj si videl be ti maskozenski manastir a halide? moite cukundedovci bile popovi i po baba i po dedo pa ce te vodam jas vo stepance da vidis ti kakvo kupatilo imal vo 1800i nekoja i uste stoi i kupatilo i kazanica kaj se perele .a toa deka vo manastiri nema kupatila pa i obicni lud'e prestojuvaat vo manastir vo konaci mozat da ti potvrdat deka ima
|
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade zenski Manastir a ??? E sega Drugar ti da dojdes vo Sv.Jovan Bigorski,i zaedno so mene ke odime da ti dokazam...Kaj sum videl i zenski i maski Manastir..Toj manastir navodno e Maski po ime ,ama vriat Kalugerki... I da ti kazam uste edna novost..Dvajca Popovi so Mnatiite so koi sedat vo Manastirot,dojdoa kaj moeto mesto da zemaat kamenja od edna stara kuca.... Koi im bea potrebni za Nivniot Manastir... No koja Higiena e be taa Higiena,,,so istite tie Valkani mantii na Gracevina,i so istite tie Mantii na Liturgija....??? Kaj be toa go imas???? Go ima kaj Vas...bez navreda ..No Vistina..Vistinata treba da se prifati... Изменето од Halid ibn Velid - 05.Февруари.2008 во 16:36 |
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ida te prasam da odgovoris ,,koe e pohigiesko...5 dusi da spijat u edna soba????Ili 50 Kalugeri da spijat na Edno mesto???? I spored tebe Kolku dusi treba da spijat u edna Soba???? za da bide Higiensko??? pazi..blic prasanje.. |
||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum bil ednas tamu mnogu mal ne secavam dobro mislam deka ima nekoj duborez taka nekolku cesmi nadvor i prirodata e mnogu ubava so samoto toa sto se naod'a na radika a podocna mislam deka imalo i nekoja slika nesoodvetna .a ovaa sto kazuvas deka ima kalud'erki pa mozno e da doad'aat na ispoved,pricest i drugi religiski obvrski vo pravoslavieto maskite gi ispovedaat i pricestuvaat zenite.a ovie popovi so kamencinja neznam sto e rabotata ne mi e jasno
|
||
Halid ibn Velid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ke ti razjasnam be Drugar ti samo ponijeti i ke ti objasnam jas...Dojdi koga sakas namini od kaj mene,ako ednas si bil kako Mal sega dojdi i kako Golem,,pa ke vidis dali se na ispoved dojdeni ili sedat tamu...Ce bides pridruzuvan od Mene i Efendija...Neli Efendija????Poso Manastirot nie e Komsija.... Изменето од Halid ibn Velid - 05.Февруари.2008 во 16:53 |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вака Lucky....сега има посебен Женски Манастир во с.Рајчица,пред самиот влез на Дебар.Јас живеам многу блиску до Бигорскиот Манастир,и доста пати сум бил во него,и сум видел што има и како има...но,да не забегуваме од темава...да се вратиме на топикот кој гласи ПРАТЕНИКОТ МУХАММЕД,...ако имаш по овој наслов нешто да кажеш ОК,...инаку забегуваме настрана и му отвараме работа на Модераторов....а мене,верувај...многу мие жал за него! Сега видов брате Халид што си напишал: Нема проблем кока ќе посака Лаки,нека дојде топло ќе го пречекаме и прошетаме низ нашите убавини! Изменето од efendija - 05.Февруари.2008 во 16:54 |
||
|
||
hr.lucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj kade kako da spie se znae za spienje spalna,a ne se na edno mesto i jadenje i kuvanje i gosti turli tava
|
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |