![]() |
|
Машка анкета: Готвите ли? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | ||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...a, nekoj da me zapoznae so voditelot na "4 sezoni"!?!?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
![]() |
||
![]() |
||
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
Pa ako ne te bendisa prepratigo kaj mene:)
![]() |
||
Life is beautiful
|
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
а зошто да не биде готвењето регулирано со договор, кој ќе биде расположен (слободен) од двајцата тој да спреми
![]() ![]() |
||
![]() |
||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
|
Готвам кога ми е ќеиф!!!
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
bravo za mazhive, jas mislev deka ne znaat ni leb da sechat oni vidi gi...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
blaze si im,..na zenite!.
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
ама чекај ова е дали би готвеле?
би готвел ама би ме мрзело |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
kako student da ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
nema problem, samo mal test da mu se izvrsi i gotovo... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
[[/QUOTE]
nema problem, samo mal test da mu se izvrsi i gotovo... ![]() ![]() Pa da de ,da go proba jadenjeto ako ne ja bendisa jas da i se snajdam:)
![]() |
||
Life is beautiful
|
||
![]() |
||
|
Dobro e:) znaci ima nades i za mojava zelba
ne mi e jasno zosto da ne bi gotvele sto toa ke ve pravi pomalku mazi:) eve na pr Ceca kaza deka Arkan i gotvel i ipomagal doma pa nema potreba da se somnevame vo negovata maskost ![]() |
||
Life is beautiful
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
каква надеж...
![]() маживе знаеле да готват...како да не...
![]() тие само на зготвено...
![]() |
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
а кој рече дека не би готвел само заради тоа што ќе му се намалела машкоста? ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |