![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 441> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
не не...само не е тука... бај д веј и прстенот венчаницата и ТИ се... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Ajde
![]() |
|
![]() |
|
ууууухуу па ти гориш ејјј...ајде,брзо бегај во кревет,сега моира ке ти препише лекарства и ке ти каже кога да ги земаш точно... ти за тоа време лежи а јас ке ти дадам едно чајче... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Za Nina: Vitamin C, do 1000 mg na den, Macropen sekoi 8hx 1tableta, Brufen za temperaturata po potreba ama ne preteruvaj, i ako kaslas Pholcodine 3x1 doza!!!
![]() ![]() Изменето од moira - 04.Февруари.2008 во 22:54 |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Fala za lekarstvata
![]() |
|
![]() |
|
еве ти еден свежо подготвен чај од мене...ај сеа...бришка во кревет...за побрзо да оздравиш...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Molam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zsh nema u krevet lalalalalalalalala,ne mi se spie
![]() |
|
![]() |
|
kako nema u klrevet, toa se podrazbira, i da se tusiras so poladna voda, radi temperaturata
![]() ![]() Изменето од moira - 04.Февруари.2008 во 22:57 |
|
![]() |
|
USE EDEN SAAT PA ZA U KREVET
|
|
![]() |
|
аааа не...има ризик да качиш уште повисока температура...па ке треба во болница...па таму едни лоши чичковци во бели мантили (Men in white) ке те боцкаат со страшни игли...бррррр
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ma ne me zanima toa mnogo mi e gajle za toa
|
|
![]() |
|
...имам дома бел мантил...еве ми го во ранец...
а сега погледни накај твојот шкаф...ке видиш малку светлина...отвори го ....и ке ти изрипам ЈАС! буахаааа... ![]() (тоа со светлината иначе е лаптопот од кој пишувам) ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 289290291292293 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |