![]() |
|
Мотивација |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Февруари.2008 во 13:14 |
|
![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znachi,...stavrno si bila,...realna!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
Pa jas sama si se motiviram so pomislata deka ke mi donese poubav i polagoden zivot , pa i ne mi treba poveke
![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
Fala Zbunet |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Изменето од zbunet - 04.Февруари.2008 во 23:13 |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Сега пред малку завршив со учење, не ми требаше многу време, едноставно ми се погоди денот. Ама кога не оди навистина не оди, успеав еднаш ( мислам дека е рекорд) цел час и пол да учам лекција по филозофија... Многу ми беше тешка и несфатлива, почнав коси да скубам и на крај ја оставив... Утредената кога седнав пак да ја учам ми се виде многу полесна, не знам зошто ама ете... Инаку имам читано дека за концентрација помага жолта боја, па опкружете се со жолто
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Abe dobro ne me sfakaj ti tolku bukvalno ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
edno vreme imav tema MOTIVATORI i DEMOTIVATORI !!! ama sega mislam deka e izbrisana ... Vi posakuvam prekrasna nedela !!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Еве ти еден предлог за учење и додека шеташ кога е убаво времето: Соберете се неколкуу другарки од кои секоја ке научи нешто од некој предмет. Додека шетате раскажувајте си меѓу себе за тоа што сте научиле. Ајде бе, големи сте, уште ли треба некојда ве учи! |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Abe nekoj motiv poseben ne moze sekoj da najde..ama na nekoj nacin treba da se setime deka stvarno e ubavo cuvstvoto koga si naucil si dobil dobra ocena i posle uzivas se si otkacil a drugite se macat..inace najtesko mi e da sednam da ucam koga se zatopluva vremeto koa mi se seta!! help..
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |