|
Колку имате доверба во вашиот партнер? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | |
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам во него, ама он во мене нема
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па...имам
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............neznam ne sum se zaprasala kolku imam..............i dali voopsto imam?????
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne cini!!!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во пословниот дрлумно, доколку се мисли на него/таа. Во сопатничката што да ви кажувам прочитајте ја мојата колумна.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..............ZNAM DEKA NE CINI???????AMA TOA E...............
AMA NAJ BITNO E DEKA IMAM DOVERBA VO SEBE...............
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal NIKAKVA..a mozebi sega mi se vrakaat nekoi raboti kako bumerang..mada ne sum izneveruval cesto...ednas ili dvapati?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Partnerot sekogas posleden doznava i zatoa ne mozes da se lutis za ona sto ne znaes
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
200%
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100% doverba i edna kapka somnez bidejki sepak e zena!
|
|
car's freack
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IAKO MOMENTALNO NE SUM SO NEGO I NEMAME NISTO STABILNO,SEPAK ZNAM DEKA JAS I TOJ SI PRIPAGJAME EDEN NA DRUG.MOZEBI DA BEA OKOLNOSTITE POINAKVI...........SEPAK DA NE DOLZAM,BITNO E DA MU VERUVAS,TOGAS SI SIGUREN I ZNAES DEKA IMAS DOVERBA VO NEGO....KOJA TOJ NA EDEN ILI DRUG NACIN JA ZASLUZIL
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му верувам, дури и премногу
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Im veruvam
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za vas mazite vazi 40% doverba a drugoto e somnez |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |