|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 8586878889 1869> |
Автор | ||||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
хелоу озон-бој..... |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а бе тешко ќе преминам преку ова...туку ај, коа си запнал......ај ќе ти простам.... чек да размислам за казна.... |
||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
......
|
||||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а што згрешка направи толку Велчо што не можеш да му простиш?
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Gi smesa loncinjata
|
||||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
уствари што мораш казна да му даваш
|
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а бе замисли озонерче, ми го згреши името...мене ми го згреши името........можеш да замислиш???...... |
||||
|
||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
leka poleka i baba dojde
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
за кај па да не..... |
||||
|
||||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
граниии
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...SHUT UP.........sam se izvinuo...pa kako be da ne gresham verenicata mi mavna korpa...ja nema...damn it...
|
||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... кај си тетеееееееееееее,,,,,,,,, |
||||
|
||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
такво нешто не смеело да му се случи, ама ај без казна нека помине дека ептен се промени |
||||
Внеси реплика | страница <1 8586878889 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |