|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 7273747576 1869> |
Автор | |
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira bara pratki sega
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve me bev tuka nekade
Gabi dobro e sto dojde zosto se umoriv od nabavki.......ovie druskive nasi nenasitni inaku da ti raportiram: Mislam deka ogovorno i ispolnitelno gi izvrsuvav zadacite sto mi gi doveri (glaven i odgovoren urednik na zabavnata programa, otsek: NABAVKA I DISTRIBUCIJA NA ROBA, na temata koja ni ja zatvorija No sega koga si tuka ti povtorno si ja dobivas titulata GLAVEN I ODGOVOEN UREDNIK Ira mila ne te razbiram ona za Ljubinka Basotova |
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rekoa deka znaes latinski, a mislam deka deneska na igrite procitav deka ti ili ...sepak mozebi ne ti go spomnuvas nejzinoto ime - na Ljubinka Basotova. Patem mene mi predavase latinski
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf i zaboraviv da ti ja dadam (ovaa e za Gabi)
Изменето од moira - 04.Февруари.2008 во 00:23 |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah, da Ira, i kazi mi kako pomina kaj profesorkata
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Moira!!!distibucija na novata roba poçnuva utre!!!!!!!!!!
i kako sto si bese po staroto pravilo ,gi zamoluvam site da si zemat brojçe
za da ne se stvara guzva
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira tesko bese... malku nezgodna zena...na kraj sepak mi pomogna edna druga pofesorka da naucam, pa otidov da polagam
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marija moze ja 1 broj da dobijam?
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se grizi si go znaat redot
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci loso sekavanje imas |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne go znaat ke go nauçat
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes moira poveke nauciv od drugata profesorka vo samo 1 cas
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi, iako iskreno ne veruvam vo toa
|
|
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvaj moira taka e toa so nastavnicite i so nastavata a i so hemijata megu lugeto
|
|
Внеси реплика | страница <1 7273747576 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |