IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7273747576 1869>
Автор
Порака
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:19
moira bara pratki sega
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:19
Eve me bev tuka nekade

Gabi dobro e sto dojde zosto se umoriv od nabavki.......ovie druskive nasi nenasitni inaku da ti raportiram: Mislam deka ogovorno i ispolnitelno gi izvrsuvav zadacite sto mi gi doveri (glaven i odgovoren urednik na zabavnata programa, otsek: NABAVKA I DISTRIBUCIJA NA ROBA, na temata koja ni ja zatvorija
No sega koga si tuka ti povtorno si ja dobivas titulata GLAVEN I ODGOVOEN UREDNIK

Ira mila ne te razbiram ona za Ljubinka Basotova
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:21
rekoa deka znaes latinski, a mislam deka deneska na igrite procitav deka ti ili ...sepak mozebi ne ti go spomnuvas nejzinoto ime - na Ljubinka Basotova. Patem mene mi predavase latinski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:21
Uf i zaboraviv da ti ja dadam (ovaa e za Gabi)

Изменето од moira - 04.Февруари.2008 во 00:23
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:23
Ah, da Ira, i kazi mi kako pomina kaj profesorkata
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:23
Originally posted by moira moira напиша:

Eve me bev tuka nekade

Gabi dobro e sto dojde zosto se umoriv od nabavki.......ovie druskive nasi nenasitni inaku da ti raportiram: Mislam deka ogovorno i ispolnitelno gi izvrsuvav zadacite sto mi gi doveri (glaven i odgovoren urednik na zabavnata programa, otsek: NABAVKA I DISTRIBUCIJA NA ROBA, na temata koja ni ja zatvorija
No sega koga si tuka ti povtorno si ja dobivas titulata GLAVEN I ODGOVOEN UREDNIK

Ira mila ne te razbiram ona za Ljubinka Basotova
Fala Moira!!!distibucija na novata roba poçnuva utre!!!!!!!!!!
i kako sto si bese po staroto pravilo ,gi zamoluvam site da si zemat brojçe
 za da ne se stvara guzvaгазење%20од%20смеењенамигнување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:25
moira tesko bese... malku nezgodna zena...na kraj sepak mi pomogna edna druga pofesorka da naucam, pa otidov da polagam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:25
marija moze ja 1 broj da dobijam?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:25
ne se grizi si go znaat redot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:26
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

moira tesko bese... malku nezgodna zena...na kraj sepak mi pomogna edna druga pofesorka da naucam, pa otidov da polagam

znaci loso sekavanje imas
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:27
Originally posted by moira moira напиша:

ne se grizi si go znaat redot
ako ne go znaat ke go nauçatнамигнувањетрепкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:27
znaes moira poveke nauciv od drugata profesorka vo samo 1 cas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:28
mozebi, iako iskreno ne veruvam vo toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 00:29
veruvaj moira taka e toa so nastavnicite i so nastavata a i so hemijata megu lugeto
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7273747576 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.