|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 729> |
Автор | ||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cccccc |
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала за колачите Ај Кју многу се вкусни
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доцна доаѓам на кафе, али поарно да се напиеме по еден РедБул. Кој е за?
А за какви кандидати се работи? |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete koj jade blago |
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прееска читам дека си во него ли? |
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може и еден редбул шо убо ќе ми дојде
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро е, нема сам да го пијам. Изволте:
Некој друг сака? |
||
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
данке
|
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога сме веќе кај редбул... еднаш пред многу важен испит кога бркав услови, морав да останам буден цела вечер за да учам и викам ај ќе купам редбул за ме држи буден. Го испив редбулот и куфер сум заспал и после тоа се прашував, дали нешто со мене не е во ред, или редбулот е гола вода
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti sigurno si vo red toa vtoroto e
|
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала ти Моира ова многу ми значеше
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oust mnogu ti e simpatichna frizurata na avatarot
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е тоа не знам, досега не сум вршел испитувања . Mене ме држеле буден енергетскиве напитоци, али мислам дека повеќе влијаат на психата... У смисла: еј пиев РедБул, па нема да заспијам, нешо слично како кафето. Али кај секој различно...
|
||
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам дарлинг, специјално ми е правена за на форум |
||
Внеси реплика | страница <1 111112113114115 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |