![]() |
|
Discovery Channel |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | ||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
History не го пратам толку колку Дискавери (мислам,имам гледано неколку емисии за Студената војна и за Втора Светска) и колку што знам го немам гледано тоа...
што имаше во емисијата? |
||
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
а иначе да не забегувам, дискавери гледам и најмногу ги имам гледано Mythbuters |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
|
Епа за таа емисија велам-за митралезците од земјата кои ненамерно го погодиле Црвениот Барон.
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
каков баксуз треба да си да те погодат на несакајки
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
|
Зш така не гледате History?Јас исто се интересирам за авиони и гледам на History има многу добри документарци за авионите од Втора Светска Војна!
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ja gledam history, ama ne za vtora svetska, za se gledam emisii, samo ne za vtora svetska, oti ic ja nejkam...
|
||
![]() |
||
|
Замисли-има повеќе од 80 воздушни победи и преживеал скоро 4 години од војната а загинал на крајот,и тоа од залутан к*ршум!
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
haha abe sudbina sho ke praish ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
гледам и History ама некако Дискавери повеке ме влече ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Не сакаш општо војни или не ја сакаш Втора Светска Војна?
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
samo vtorata, onaka me interesiraat vojni
|
||
![]() |
||
|
Кој војни на пример-те интересира Првата Светска Војна?
|
||
![]() |
||
|
ne, me interesira poveke antika i sreden vek, nachinot na borba i takvoto staro oruzje |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |