|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 182183184185186 717> |
Автор | |
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee, sto e ova, nikoj nema..., ke se priberete do vecer... aj jas pak doma,,,, ne odam da setam? Изменето од Hero - 03.Февруари.2008 во 11:57 |
|
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega mi tekna za edna pesna....od Merima Njegomir:
Ivanova Korita ... Ne pomaze voda majko sa korita Ivanova... Lijek su mi stara moja lijepa usta Ivanova...stvarno dobro pe zenata... Изменето од Hero - 03.Февруари.2008 во 18:10 |
|
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra vecer ! Odmorivte li narode?
deneska samo jas pisuvam... ako, nekoj mora da drzi tempo. Ke se javat i drugite eve eden vic: ( IMA DA CITATE..) Si bil nekoj lovdjija..eden den trgnal na lov... a zena mu vika, ohoho, sega svalerot ke dojde, ovoj do vecer ke go nema...i dosol svalerot, ama ovoj mazot zabravil PATRONITE, i te ti go stropal, a ovaa na brzina sto ke pravi go stavi vo eden kos, i polie go so boja za burii (srebrena)... ovoj zemal patronite, i na izleguvanje, go videl...i vika: zeno sto e ova? - PA ROBOT, - AMA KAKOV robot, OD KOGA KAJ NAS robot, E PA GO IMAMME VEKE 1 MESEC, PA SOVREMENO VREME , SEKOJA KUKA IMA ROBOT...aj da vidam, kakov e za sex.. sega ke go e***.. i go natrtlil.. a ovoj od strav stegnal gazot... vika mazot, zeno ovaa rabota ne biva daj BOR MASINKATA I BURGIJA 24.. a svalerot NE BUSI ROBOT.. POVTORI OBID..NE BUSI ROBOT POVTORI OBID... Изменето од Hero - 03.Февруари.2008 во 19:06 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WWWWWWWWWwwwwwwwwwoooooooooooooOOOOOOOWWWWWWWWW
sega ke citam sto ima ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATNA VECHER OD MENE ... UBAVI SONOVI ... NEMOZAM DO PC DA DOJDAM ... TEK SEGA SEDNAV ... I ODMA ME KREVAAT ... IMAAT PREDNOST SITE ... JAS AKO IMAM MOZNOST KE SE JAVAM PAK !!! VAZNO VO UMOT MI SE SITE REZONATORI ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECER NA SITE
DENES SITE NESTO POSPANI....
A JAS POSLE SINOKESNATA ZABAVA
DENES IMAV NEKOLKUCASOVNO PESACENJE PO PLANINA
ZA PROCISTUVANJE NA PLUJKA I DISNI PATISTA....
A I RAZBISTRUVANJE NA GLAVA...
AMA SEGA SUM KAKO NOVA...AKO EDNA GODINA POSTARA
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecer na Angelina, i na site..
ubavo , i jas sakam priroda, ama denes zgresiv sto ne izlegov.. UBAV DEN beshe |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE PAK SUM TUKA ... SEPAK USPEAV DA DOJDAM DO PC ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo na site rezonatori, bidete sekogas radosni , srekni i nasmeani, samo taka ke ve odminat neprijatnite raboti.......so ljubov do site!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO DEVOJCHE ... BAS MI E MILO STO SE JAVI ... UBAVA MISLA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KONECNO.....KONECNO.....KONECNO....
USPEAV DA VI POSAKAM SLIKOVITA LEKA NOK!!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 182183184185186 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |