![]() |
|
Колку време посветувате на својот изглед? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | ||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
зависи од расположение од 5 до 55минути
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
|
Кога вежбам саати а кога се спремам 5 минути.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ke zastanam pred ogledalo da se bricam i ne znam od kade da pocnam, oti sum ko vukodlak
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Некако не ми се троши многу на себе. Како да навикнав да го штедам за да ми се најде кога ќе имам девеесет гидини.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
I od zabite pocnaa vlakna da mi rastat
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
min. 5 do 6 saati |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
тоа веќе е болна нарцисоидност... |
||
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
znam,svesna sum za toa i eve si priznavam
![]() |
||
![]() |
||
|
Ако, убаво е да водиш сметка за својот изглед, ама не и да му робуваш.
Природно си е природно ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
od 1-2 casa
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
Па се гледа на мене
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
za 20 min.sum gotova...(sea normalno bez banjanje ili takvi raboti)..samo sreduvanje..ne robuvam na izgledot..se sreduvam da izgleam normalno prirodno u sklad so godinite..
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
abe koga moram da pobrzam mozam za nekolku minuti(malce neureden izgled izlaga
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |