IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА СВАДБА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА СВАДБА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 235236237238239 441>
Автор
Порака
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:55
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:55
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

а јас имам идеја.......... ајде да ја мажиме грл......... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка кандидати....... трепкањетрепкање ??
a toa ne fala ne sakam da se mazam

а мене сакаш да ме дадеш,.... а ?? изненадување изненадување голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:56
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

а јас имам идеја.......... ајде да ја мажиме грл......... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка кандидати....... трепкањетрепкање ?? 
ни требаат некои мааааалку поголемки голема%20насмевка како на пример ауст и топсекси...газење%20од%20смеење

дете седи мирно таму и спремај и „топли напивки“ на драгата Шеќерка
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:56

а јас имам идеја.......... ајде да ја мажиме грл......... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка кандидати....... трепкањетрепкање ??
а мене сакаш да ме дадеш,.... а ?? изненадување изненадување голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
pa so izi si odgovarate jas ne sakam da se mazam od forum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:57

ни требаат некои мааааалку поголемки голема%20насмевка како на пример ауст и топсекси...газење%20од%20смеење
taka e izi
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:57

pa so izi si odgovarate jas ne sakam da se mazam od forum

ај ќе чекам изи да ти реплицира,... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:57
грл седи си и ти мирна таму на страна
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 18:58
Originally posted by OUST OUST напиша:

грл седи си и ти мирна таму на страна
nema da sedam na strana
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 19:20
Мене ќе ме пишете деверуша?
Изи?
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 19:22
kade li go snema izi
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:00
me barase nekoj......????
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:20
...aham...
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:30

хммм...порано поставив еден услов за младоженецот и невестата...мислам дека беше “мораат да бидат во пар (да се пријават и двајцата дека се за брак) голема%20насмевка и веднаш ке бидат додадени во листата“ (не вистински пар,туку онака намигнување)...пример АУСТ и топсекси прават нешо муабет во темава и едно време АУСТ вика “ај да се венчаме“ и топсекси вика “ајде“ и ОП!- имаме младоженци голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

zasto ste se zapnale u mene?   mala sum jaголема%20насмевка ....mislev mala za brakголема%20насмевка
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 20:31
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by topsexy topsexy напиша:

Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by topsexy topsexy напиша:

nekako mojava segasna uloga poise mi se dopagja.......ako ne mi se dopagjase bi se prijavila za taa prvata vo listata-ama ne toa bi bilo isto kako da te osudat na smrtna kaznaголема%20насмевка
...ТАКА Е КУМИЦЕ....СТОЈ ОД СТРАНА,АМА ПАК СО ГЛАВНИТЕ..МИСЛАМ КУМОТ,ВО ОВАА СВАДБА ПОКРАЈ....

ne sum kuma........ubavo citaj!

..НА AVATAROT МИ ЛИЧИШ НА КУМА...ЗАТОА..

na kuma a?збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 235236237238239 441>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.