|
Божествена убавина |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Февруари.2008 во 15:17 |
|
Zivotot e Natprevar na Ubavinata. Sto te Privlekuva Tebe? Sto Se Obiduvash Da dostignuvash? Odgovorot Na ovie prasanja e Ednostaven: Ona Sto Milsish, Veruvash, Ti se cini deka e NajUbavo !!! Ubavite Raboti gi Fasciniraat Nasite Srca. Nie sme Osvoeni od Ubavinata. Ne mozeme Da im Odoleeme na Ubavite Raboti. No Edinstvenoto Prasanje e :STO E UBAVINA??? Se veli deka Ubavinata e vo Ocite na Posmatracot, Gledacot (Beholder),,,, NO DALI E TOA VISTINA??? Gi cekam Vasite mislenja, za toa vo sto ja gledate ubavinata na Nasiot Svet, Na Ovoj Univers, sto Pretstavuva Ubavina za Vas Изменето од Fantastic Lady - 03.Февруари.2008 во 15:27 |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас убавината на нашиов свет и на овој Univers ја гледам во a girl, мислам во некоја убава егзотична шармантна и фантастична lady
Како оваа на пример:
\
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја темава не ја контам
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бе не ја конташ? Фантастичнава те прашува шо е убаина за тебе?
Еве на пример за мене убаина е ова чупево доле
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за мене убаина е сендвич со сејтан и наут моментално......
|
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаина за мене е чорапчето на оваа доле
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја обожавам сликава
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,.....e ,..ova e prirodna ubavina,....gospod nema ,..ama ,bash nikakva vrska,....kako ,...i so shto i da e drugo!,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков е овој сендвич, жити се'? Наутот ми е познат преку леблебијата и знам дека многу се употребува во кујните на Блискиот исток. Инаку, убавината за мене е преширок поим. Чувството за естетика кај мене има широк дијапазон: од убав планински предел до обичен стих со многу дух и изострена смисла... |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Fantastic Lady
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2008 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za mene ubavina pretstavua se sto za svoj izvor go ima Lubovta, ubavina gledam vo ocite na lugjeto koga se polni so lubov, ubavina gledam vo solzite koi sto proizleguvaat od dlabocinata na srceto, ubavina gledam vo Magicnata Nature, kade sto sekogash go naogjam potrebniot Mir za srceto I Ocite, ubavi mi se Animals koi me pridruzuvaat sekogash koga me razocaruvaat Humans, No Pred se Najubav od Site za mene e Creatorot koj sto gi Sozdal site ovie ubavini za Nas.
On e Ubav, Prekrasen. Toj e Naj Velicestvenoto, Naj Volshebnoto Sushtestvo vo siot Universe. Negoviot Sjaj e Nenadminliv, Nesporedliv . Negovoto Visocestvo e Besprimeren. Gospod e Ubavina. To see this ALL U HAVE TO DO IS OPEN UR MIND,,AND SET UR HEART FREE... (wow,,,i sound like Shekspeare,,,pfff i hate that ) |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fantastic Lady
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Super,,,Preubava Pesna |
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала срцко
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |