|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 1869> |
Автор | |||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
kako po edno po dve treba....koj go druzi ovaka..nikoj
|
|||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
јас ве напуштам........ имам еден добар филм за гледање,... а планирам да си легнам пред 5......... поздравете ја Ај Кју од мене ........... кога веќе сте почнале со поздрави и честитки..........
............ |
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ученичките биле многу депресивни,... и зимале средства за расположение,.... и паѓаа во несвест сред ходник,...... многу знаат тие за депресија на 18год......... |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a nie dezurni pozdravuvaci li sme? ..aj za tebe ke bide ciao
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
само за да спијам мирно.............. |
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ajde biserna Leka nok i porakata za IQ ke bide prenesena
|
|||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Perlita
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
што бе ??? изјасни се па да си одам........... |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
па идивиди на темата,..... да не објаснувам јово на ново........ |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
samo taka teraj
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 6061626364 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |