IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:08
kako po edno po dve treba....koj go druzi ovaka..nikoj
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:09
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

obrazovanie kakva tema
ма што правеа глупости кај мене во школо........ изненадување среќа
kakvi?..ucenicite ili profite?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:09
јас ве напуштам........ трепкање имам еден добар филм за гледање,... а планирам да си легнам пред 5......... трепкањетрепкањетрепкањеголема%20насмевка поздравете ја Ај Кју од мене ........... кога веќе сте почнале со поздрави и честитки.......... смеење

............големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:10
Originally posted by granny granny напиша:

obrazovanie kakva tema

ученичките биле многу депресивни,... и зимале средства за расположение,.... и паѓаа во несвест сред ходник,...... изненадување многу знаат тие за депресија на 18год......... изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:11
a nie dezurni pozdravuvaci li sme? ..aj za tebe ke bide ciao
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:11

Originally posted by moira moira напиша:

ete vidis deka biserna drzi do sebe i do svoeto renome i titula PRVA FORUMAKA TRA4ERKA
му пребарував пораки.......... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
objavi u trac?ili ova bese samo za dusa

само за да спијам мирно.............. трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:11
ajde biserna Leka nok i porakata za IQ ke bide prenesena
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:11
Perlita
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:12
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Perlita

што бе ??? збунетост изјасни се па да си одам........... голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:12

obrazovanie kakva tema
ученичките биле многу депресивни,... и зимале средства за расположение,.... и паѓаа во несвест сред ходник,...... изненадување многу знаат тие за депресија на 18год......... изненадување
zalosno...a kaj im se roditelite da vidat niz sto decata pominuvaat?
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:13

obrazovanie kakva tema
zalosno...a kaj im se roditelite da vidat niz sto decata pominuvaat?

па идивиди на темата,..... да не објаснувам јово на ново........ намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:13
Originally posted by moira moira напиша:

ajde biserna Leka nok i porakata za IQ ke bide prenesena
ti rekov deka ja spustiv rucnata
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:13

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Perlita
што бе ??? збунетост изјасни се па да си одам........... голема%20насмевкаголема%20насмевка
mnogu znaat tie za depresija na 18 godini.....ova ti bese super
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:14
samo taka teraj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.