|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 1869> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spie normalno, decata nanaat, ti kade bese
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ц ц ц ц,....... они се спремија на свадба ќе идат,........ толку ли не ме сакате па одма сакате да ме дадете..........
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во бољи живот........... ама не идам сега,...... да нема забуни........... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i;m back
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odvreme navreme se pretvaras u skolka daj snesi nekoj biser i za mene togas
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neli ne napusti ama vide deka ne naogjas ovakvo drustvo nikade, pa se vrati |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бисерна се од форум делешеееееее.............. ама најдете си првен невеста............. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој е типов ?? |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa ajde ke bidam, ama cekaj prvo KOLKU BISERA KE SNESES
|
||
Внеси реплика | страница <1 5455565758 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |