IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Вечерва овде, без тебе...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вечерва овде, без тебе...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
baso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 00:49
koj se smee koj place a ja si igram poker
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 00:53
.........manja-VE4A,manja-VE4a......i taka do nedogledголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
baso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 00:58
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

.........manja-VE4A,manja-VE4a......i taka do nedogledголема%20насмевка

da se zanimava coek pa ti dosadija ziva denes po grad
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 01:01
......ako,ako i toa e neshto od nishto,zar neплазењеголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2008 во 02:21
Originally posted by bibce bibce напиша:

vecerva ovde bez tebe.................sama i tazna????cekam da mi se javis daj mi nekoj znak deka mislis na mene????....te posakuvam so moeto telo i dusa...........sakam da sme zaedno kako porano...................

грешиш, животот мора да тече и понтаму.намигнување
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2008 во 14:33
тагатагатагатагатагатагатагатагатагатага
znam deka ne e sve taka crno vo zivotot znam.,,,,,,,,,,,,,,deka posle tebe ne e potop.i deka povtorno sonceto ke gree a mesecinata ke ja osvetluva nokta.............no so cuvstvata ne smeeme da si igrame i jas teka glupavo se cuvstvuvam........................големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2008 во 21:51
Originally posted by bibce bibce напиша:

тагатагатагатагатагатагатагатагатагатага
znam deka ne e sve taka crno vo zivotot znam.,,,,,,,,,,,,,,deka posle tebe ne e potop.i deka povtorno sonceto ke gree a mesecinata ke ja osvetluva nokta.............no so cuvstvata ne smeeme da si igrame i jas teka glupavo se cuvstvuvam........................големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

отфрли ги црните мисли и мисли само на убаво.задоволствозадоволствозадоволствоголемо%20гушкање
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 17:30

THANK YOU----------- "ORLOV"

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 23:54
Вечерва овде без тебе...нема кој да ме штипе цело време и се на исто место дур да ме заболи плазење
Вечерва овде без тебе..нема кој да ме скокотка цело време со желба на глава да ми се качи...плазење
Вечерва овде без тебе ..нема кој да ми префрла за цигарите и да ме тера да јадам (мада и на мсн тоа го праиш) плазењеплазењеплазењеплазење
Вечерва овде без тебе....навистина се што набројав ми фали тага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 00:45
Vecerva ovde bez tebe...go gledam praznoto mesto do mene....ama kaj i da e ke se vratis, pa koga ke pocnam da naplakam smetkiiiii....od krevet nema da stanes голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 00:50
вечерва како и секоја вечер без тебе, ќе го барам твојот мириз што останал на некое парче облека, ќе се потсетувам како ни е во оние ретки ноќи кога сме еден до друг и ќе чекам да помине оваа здодевна вечер и веќе еднаш да те видам...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2010 во 00:30
збунетостja vidov temava koga zirnav u aktivni korisniciцрвенеењеnekoj gostin ja chitashe  голема%20насмевкаi da ne bidam off vecherva ovde bez tebe ...si pishuvam pomalku  i si chitam povekeголема%20насмевка
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2010 во 00:39
Originally posted by gazela gazela напиша:

збунетостja vidov temava koga zirnav u aktivni korisniciцрвенеењеnekoj gostin ja chitashe  голема%20насмевкаi da ne bidam off vecherva ovde bez tebe ...si pishuvam pomalku  i si chitam povekeголема%20насмевка
изненадувањеsakas da kazes deka te gusi koga e do tebe, potreben ti e prostorизненадување so ljubov ke bese  toaплазење...

vecerva ovde bez tebe se osekam prazno, necelosen kako pola od mene da e so tebeизненадување
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2010 во 00:50
Originally posted by FeaR FeaR напиша:

Originally posted by gazela gazela напиша:

изненадувањеsakas da kazes deka te gusi koga e do tebe, potreben ti e prostorизненадување so ljubov ke bese  toaплазење...

vecerva ovde bez tebe se osekam prazno, necelosen kako pola od mene da e so tebeизненадување

плазењеfear sega ti ne me skontaнамигнувањеno nekoj drug daнамигнувањеuzivaj vo chekanjetoголемо%20гушкање
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.