![]() |
|
Успех во животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | |
Nikolinka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Прави го она за да се удостоиш да бидеш блажен -Имануел Кант Нека тоа ни биде целта во нашите животи,не прави го она што не сакаш другите да ти го прават тебе.Тоа е најголемиот успех ....
|
|
Лазиќ
|
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
zadovolna sum koga ke go postignam ona sto go sakam.
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
DELFIN POZDRAVCE GOLEMO DO TEBE
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Поважно е што ќе станеш, отколку што ќе постигнеш.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
1. za da se dojde do uspeh treba 10 pati neuspeh vo pocetokot ... 2. za profesionalci od 5 neuspesi ednas e uspeh !!! znachi uspehot idi preku neuspesite ... sto poveke neuspesi tolku poveke uspeh !!! ne treba da se plasime od neuspesite ... tuku da se raduvame ... posle loso idi arno ... !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Општо мислење е дека успехот ги расипува луѓето, правејќи ги суетни, себични, самозадоволни...но тоа НЕ Е ТОЧНО.
Напротив, во повеќето случаи, успехот ќе ја направи личноста скромна, толерантна и љубезна. Зад вистинскиот успех стои ИСКРЕНА СКРОМНОСТ. Неуспешните луѓе пак се крути, исфрустрирани... И никогаш не зборувај за својот успех пред личност која не успеала (Кинеска поговорка) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Така е maria_magdalena, во подполно си во право. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Sega za sega mislam deka imam uspeh
vo zivotot ama najgolemiot predizvik i dokaz za uspeh vo zivotot(brakot) doprva me ceka. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.......ДА ИМАМ...2000 ПОРАКИ НА ФОРУМОВ |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga bi gi utepal site neprijateli so gi imam, ke si imam meso za cel zivot
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
vo ovaa ubava zenja ,uspeh e ,...ako imash shto da stavish u usta!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
SAMO GOLEMITE LUGJE ZNAAT DA SE NOSAT SO USPENOT KAJ MALITE - VEDNAS PRORABOTUVA EGOTO I STANUVAAT NEVOZMOZNI
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E sea nesto od Zbunet :
- Zosto lugeto se nesrekni ili siromasni ? - Zosto se rodile vo tie okolnosti, no prodolzuvaat da bidat takvi samo poradi edna rabota " Niko nije bio vrac u svom selu ". Kako sme ziveele so odreden krug na luge znaci tie se direktni vinovnici za nasata beda. Na starite prijateli im pricinuvame samo merka so koja se sporeduvaat i moznost da vlijaat da ja soprat eventualna konk*rentnost od nasa strana. Znaci zaklucokot se sveduva na ekstremno prekinuvanje so site dosegasni prijatelstva zosto ne unazaduvale i sprecuvale da se realizirame. Istovremeno so samiot prekin go jakneme nasiot karakter, ne sme izlozeni na navodno bliski " za tvoe dobro " vlijanija i sme prisileni da se oslonime na nasiot nacin na rezoniranje koj ke ne natera na napor da se oslobodime i konecno realizirame. Novite prijatelstva lesno se prepoznavaat po svojata vrednost i od koi ke stekneme znacitelno pogolema korist i zadovolstvo zosto ne sme vrzani so nekakvi nametnati emocii. |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Би била задоволна доклку имам направено добра кариера и при тоа сум напредувала во неа
ако сум успеала да го направам среќно семејството да пораснам и одгледам добри паметни деца кои ќе знаат што вреди во животот |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |