|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 1869> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moze Mali..........M ne mi prilega ali kako sakate vie ...ostavam na vas
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da, granny u pravo si..... zabegav so problemi vo rajot i pocnav da zaboravam
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be mali ke te vikame.....od kaj da znaeme mozebi si golem |
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moira znam oti kaza deka ti granny i baba i na biserna sega ste bile moderni babi se sekavam uste
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da da |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gresis mila, gresis, ama nema vrska
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto se slozuvas....ke se otkazam od vas i baba me napravivte... leleeeee, samo uste toa ne bev ....kakvi se epiteti nemam
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4748495051 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |